Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Almhem

Jämför och hitta det billigaste priset på Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom är skriven av Lars Almhem och gavs ut 2014-02-11.

Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom som bok, ljudbok eller e-bok.
Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 279

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom. Boken är skriven av författaren Lars Almhem. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom var 2014-02-11.

Originalspråket som Lars Almhem skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Organisationsteori & organisationers beteende vilket ger den Qbab,658.4 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 138 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 219 x 154 x 12 mm och den väger så mycket som 293 g. Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom ISBN är 9789147111077. Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom är en del av serien: Lyft organisationskulturen!.


Läs Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom som bok

För dig som vill köpa och läsa Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 279 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom som ljudbok

Vill du lyssna på Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom som pocket

Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom
 • Författare: Lars Almhem
 • Genre: Organisationsteori & organisationers beteende
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2014-02-11
 • Pris: 279
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 138
 • Fysiska dimensioner: 219 x 154 x 12 mm
 • SAB: Qbab,658.4
 • ISBN: 9789147111077

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom?

Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom är skriven av författaren Lars Almhem

När gavs Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-02-11.

Var kan jag köpa Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom?

Vi rekommenderar att du köper Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lyft organisationskulturen!Lämna manualen och lyft in den mänskliga dimensionen i din organisation!I Lyft organisationskulturen! tar författaren med dig på en spännande resa genom olika organisationskulturer – från industrialismens Spinning Jenny, via självstyrande grupper och automatisering till det japanska undret och kopiering av bland annat Lean och KaiZen. Här skildras varianter av organisationskulturer med humor och distans, men framför allt med en skarp analys av vad som lyfter respektive sänker en verksamhet. Ökad delaktighet sporrar organisationen, ökar lärandet och prestationen och skapar därmed resultat.Läs merNågra exempel ur innehållet:- Vad innebär sugrörssyndromet?- Hur kommer man ur offerkulturen?- Varför är japanerna så effektiva?- Var finns “småpåvarna” i din organisation?- Hur skapar du en trygg och samtidigt kreativ arbetsplats? En rad exempel från olika företag och organisationer illustrerar de erfarenheter författaren har fått efter ca 30 års verksamhet i det svenska näringslivet. Här kan du som läsare få inspiration och insikter att bygga vidare på i din egen organisation för att på så sätt vidareutveckla såväl dina medarbetare som hela organisationskulturen.”Lars Almhem har i sin bok, på ett tänkvärt och pragmatiskt sätt, tagit sig an frågeställningar som är starkt kopplade till ledarskap och organisationskultur. Han har i boken vågat ta ställning, vågat utmana och vågat ställa de obekväma frågorna som, om de hanteras rätt, bidrar till utveckling av ledarskapet och organisationskulturen. Jag rekommenderar att du läser boken och därmed låter dig utmanas (om du vågar)!” Om författarnaLars Almhem har under 30 år i svensk såväl som internationell verksamhet arbetat med utveckling av grupper och ledare, från koncernledning och ända ut till dem som verkar i organisationens kärnverksamhet. Roine Nygren, personaldirektör Swedish Match Scandinavia Division

Utgivande förlag: Liber