Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bromée Henrik

Jämför och hitta det billigaste priset på Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck är skriven av Bromée Henrik och gavs ut 2020-01-20.

Lyft luren - bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck som bok, ljudbok eller e-bok.
Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck. Boken är skriven av författaren Bromée Henrik. Lava Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck var 2020-01-20.

Originalspråket som Bromée Henrik skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 12 mm och den väger så mycket som 90 g. Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck ISBN är 9789188799845. Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck är en fristående bok .


Läs Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck som bok

För dig som vill köpa och läsa Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck som ljudbok

Vill du lyssna på Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck som pocket

Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck
 • Författare: Bromée Henrik
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning
 • Förlag: Lava Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-01-20
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 12 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789188799845

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck?

Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck är skriven av författaren Bromée Henrik

När gavs Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-20.

Var kan jag köpa Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck?

Vi rekommenderar att du köper Lyft luren – bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ingen gillar att avvisas, misslyckas eller uppfattas som jobbig.Att dessutom medvetet utsätta sig för risken gång på gång förefaller som dårskap och något som de allra flesta undviker i möjligaste mån. Samtidigt är de mest framgångsrika affärsmännen och entreprenörerna mästare på att initiera kontakt och etablera relationer på nolltid, relationer som leder till affärer och skapar resultat. Är du entreprenör, aspirerande författare, säljare, arbetar med välgörenhet eller söker du helt enkelt ett jobb, men tvekar att ta det första steget mot dina drömmars mål? Att lyfta på luren och ringa det där första samtalet. I boken Lyft luren vägen till framgångsrik försäljning: om kalla samtal och telefonskräcktar författaren dig igenom olika metoder, mentala förberedelser, och konkreta tips för att våga ringa. Metoderna är grundade på egna erfarenheter och ett antal inspirerande berättelser från framgångsrika personer som Johan Staël von Holstein, Therese Albrechtson och Johan Wendt. Lyft luren vägen till framgångsrik försäljning: om kalla samtal och telefonskräck handlar om det mest fruktade momentet inom all försäljning och företagande; det som får vuxna män och kvinnor att svettas, hitta på undanflykter och be på sina bara knän att slippa genomföra i det kalla samtalet.

Utgivande förlag: Lava Förlag