Lyckotal 3A Grundbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lisen Häggblom

Jämför och hitta det billigaste priset på Lyckotal 3A Grundbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lyckotal 3A Grundbok är skriven av Lisen Häggblom och gavs ut 2013-02-25.

Lyckotal 3A Grundbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Lyckotal 3A Grundbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lyckotal 3A Grundbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lyckotal 3A Grundbok. Boken är skriven av författaren Lisen Häggblom. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lyckotal 3A Grundbok var 2013-02-25.

Originalspråket som Lisen Häggblom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Lyckotal 3A Grundbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 195 x 10 mm och den väger så mycket som 312 g. Lyckotal 3A Grundbok ISBN är 9789140682024. Lyckotal 3A Grundbok är en del av serien: Lyckotal.


Läs Lyckotal 3A Grundbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Lyckotal 3A Grundbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lyckotal 3A Grundbok som ljudbok

Vill du lyssna på Lyckotal 3A Grundbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lyckotal 3A Grundbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lyckotal 3A Grundbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lyckotal 3A Grundbok som pocket

Lyckotal 3A Grundbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lyckotal 3A Grundbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lyckotal 3A Grundbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lyckotal 3A Grundbok
 • Författare: Lisen Häggblom
 • Genre:
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2013-02-25
 • Pris:
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 240 x 195 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140682024

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lyckotal 3A Grundbok?

Lyckotal 3A Grundbok är skriven av författaren Lisen Häggblom

När gavs Lyckotal 3A Grundbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-02-25.

Var kan jag köpa Lyckotal 3A Grundbok?

Vi rekommenderar att du köper Lyckotal 3A Grundbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lyckotal är ett basläromedel i matematik. Med gedigna undervisnings- och forskningserfarenheter har författarna skapat ett modernt läromedel som hjälper alla elever att nå kunskapsmålen i Lgr 11.Lyckotal Grundbok 3A består av en grundkurs med uppföljande fördjupning, Extra, för att tillgodose alla elevers behov. I materialet ingår systematisk problemlösning samt uppmärksamhets- och kommunikationsövningar med tydlig koppling till olika matematiska förmågor. Boken tar bland annat upp multiplikationstabellerna 2-10, addition och subtraktion upp till 1 000, avrundning, överslagsräkning, division, samband mellan multiplikation och division, bråk, sannolikhet, geometri med area, skala mm .Lyckotal passar dig som: Söker ett målrelaterat läromedel med en tydlig pedagogik Vill inspirera eleverna att prata matematik och träna kreativ problemlösning Vill få hjälp med kontinuerlig utvärdering och individuell uppföljning Författarna till Lyckotal är Lisen Häggblom och Siv Hartikainen. Lisen Häggblom är Pedagogie Doktor och har forskat i elevers kunskapsutveckling i matematik. Siv Hartikainen arbetar som lektor i Finland och har vunnit flera priser för sin undervisning. Tillsammans har de skrivit ett flertal läromedel för den svenska och finska skolan.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB