Lyckans knappnål – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hisae Iwaoka

Jämför och hitta det billigaste priset på Lyckans knappnål innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lyckans knappnål är skriven av Hisae Iwaoka och gavs ut 2019-09-26.

Lyckans knappnål som bok, ljudbok eller e-bok.
Lyckans knappnål

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lyckans knappnål

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lyckans knappnål. Boken är skriven av författaren Hisae Iwaoka. Ordbilder är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lyckans knappnål var 2019-09-26.

Originalspråket som Hisae Iwaoka skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Manga vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Lyckans knappnål i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 216 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 155 x 20 mm och den väger så mycket som 308 g. Lyckans knappnål ISBN är . Lyckans knappnål är en fristående bok .


Läs Lyckans knappnål som bok

För dig som vill köpa och läsa Lyckans knappnål som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lyckans knappnål som ljudbok

Vill du lyssna på Lyckans knappnål som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lyckans knappnål som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lyckans knappnål som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lyckans knappnål som pocket

Lyckans knappnål finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lyckans knappnål med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lyckans knappnål med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lyckans knappnål
 • Författare: Hisae Iwaoka
 • Genre: Manga
 • Förlag: Ordbilder
 • Utgivningsdatum: 2019-09-26
 • Pris: 139
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 216
 • Fysiska dimensioner: 215 x 155 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lyckans knappnål?

Lyckans knappnål är skriven av författaren Hisae Iwaoka

När gavs Lyckans knappnål ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-26.

Var kan jag köpa Lyckans knappnål?

Vi rekommenderar att du köper Lyckans knappnål hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En ny hjärtevärmande och humoristisk serieberättelse med övernaturliga undertoner av Hisae Iwaoka som tidigare har gett oss Drömmarnas djup och Aomanjuskogen. Ordbilder Media har av slump, nödvändighet och medvetet val lyckats pricka in en av de vettigaste nischerna för svenska manga- utgivare bra manga som inte redan finns tillgängliga på engelska, och som borde kunna tilltala ickemangaläsare utan att för den skull vara överdrivet svåra eller konstnärliga. www. bildobubbla.se (Hans Holm)Och sedan har vi förstås de där spökena, deras skyddsandar, som vill hjälpa dem …Kei Yano och Yuka Mikumo driver en butik respektive ett kafé som ligger i samma byggnad. Yuka har känslor för Kei och han har kanske börjat få upp ögonen för henne, men allting är inte alltid så lätt.  

Utgivande förlag: Ordbilder