Lunchdikter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Frank O’Hara

Jämför och hitta det billigaste priset på Lunchdikter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lunchdikter är skriven av Frank O’Hara och gavs ut 2015-09-22.

Lunchdikter som bok, ljudbok eller e-bok.
Lunchdikter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lunchdikter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lunchdikter. Boken är skriven av författaren Frank O’Hara. Rámus Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lunchdikter var 2015-09-22.

Originalspråket som Frank O’Hara skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hce.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Lunchdikter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 108 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 5 mm och den väger så mycket som 201 g. Lunchdikter ISBN är 9789186703516. Lunchdikter är en fristående bok .


Läs Lunchdikter som bok

För dig som vill köpa och läsa Lunchdikter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lunchdikter som ljudbok

Vill du lyssna på Lunchdikter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lunchdikter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lunchdikter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lunchdikter som pocket

Lunchdikter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lunchdikter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lunchdikter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lunchdikter
 • Författare: Frank O’Hara
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Rámus Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-09-22
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 108
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 5 mm
 • SAB: Hce.03
 • ISBN: 9789186703516

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lunchdikter?

Lunchdikter är skriven av författaren Frank O’Hara

När gavs Lunchdikter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-22.

Var kan jag köpa Lunchdikter?

Vi rekommenderar att du köper Lunchdikter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

1964 sammanställde Frank O’Hara de dikter han under ett decennium nedtecknat, ofta i hast och på språng. Lunchdikter var färdigställd och därmed en av den moderna amerikanska lyrikens allra viktigaste och mest inflytelserika diktsamlingar. Frank O’Hara föddes 1926 och dog allt för tidigt efter en trafikolycka 1966. Han räknas som nyckelmedlem i New York-skolans första generation. O’Hara arbetade på MoMa i New York och skrev många av dessa dikter på sina lunchraster. I Jonas Bruns översättning utkommer nu Lunchdikter för första gången på svenska, lika aktuell idag som när den först gavs ut, med förord av John Ashbery och efterord av översättaren.

Utgivande förlag: Rámus Förlag