Luciastjärnor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sandra Albertus

Jämför och hitta det billigaste priset på Luciastjärnor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Luciastjärnor är skriven av Sandra Albertus och gavs ut 2009-08-15.

Luciastjärnor som bok, ljudbok eller e-bok.
Luciastjärnor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 258

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Luciastjärnor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Luciastjärnor. Boken är skriven av författaren Sandra Albertus. Argument Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Luciastjärnor var 2009-08-15.

Originalspråket som Sandra Albertus skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den uXqja,uYqja som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Luciastjärnor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 14 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 155 x 7 mm och den väger så mycket som 80 g. Luciastjärnor ISBN är 9789173152648. Luciastjärnor är en fristående bok .


Läs Luciastjärnor som bok

För dig som vill köpa och läsa Luciastjärnor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 258 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Luciastjärnor som ljudbok

Vill du lyssna på Luciastjärnor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Luciastjärnor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Luciastjärnor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Luciastjärnor som pocket

Luciastjärnor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Luciastjärnor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Luciastjärnor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Luciastjärnor
 • Författare: Sandra Albertus
 • Genre: Musik
 • Förlag: Argument Förlag
 • Utgivningsdatum: 2009-08-15
 • Pris: 258
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 14
 • Fysiska dimensioner: 210 x 155 x 7 mm
 • SAB: uXqja,uYqja
 • ISBN: 9789173152648

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Luciastjärnor?

Luciastjärnor är skriven av författaren Sandra Albertus

När gavs Luciastjärnor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-08-15.

Var kan jag köpa Luciastjärnor?

Vi rekommenderar att du köper Luciastjärnor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Luciastjärnor förnyar ditt luciatåg med tio nya sånger där lucior, tärnor, stjärngossar, tomtar. pepparkaksgubbar och pepparkaksgummor alla får sin sång. Sångerna är tänkta för barn mellan 3 och 8 år. De är lättsjungna och stämningsfulla i bra tonarter både för barnen och gitarren. Häftet innehåller melodierna med text och ackord. Den medföljande cd:n innehåller alla sångerna med gitarrackompanjemang, inspelade både med och utan sång. Den kan med fördel användas i barngruppen om du inte spelar själv eller om du vill ha händerna fria.

Utgivande förlag: Argument Förlag