LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Staffan Olsson

Jämför och hitta det billigaste priset på LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt är skriven av Staffan Olsson och gavs ut 2020-07-14.

LSS i praktiken - Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt som bok, ljudbok eller e-bok.
LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 247

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt. Boken är skriven av författaren Staffan Olsson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt var 2020-07-14.

Originalspråket som Staffan Olsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sekretesslagstiftning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 152 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt ISBN är 9789144125633. LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt är en fristående bok .


Läs LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt som bok

För dig som vill köpa och läsa LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 247 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt som ljudbok

Vill du lyssna på LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt som pocket

LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt
 • Författare: Staffan Olsson
 • Genre: Sekretesslagstiftning
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-07-14
 • Pris: 247
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 152
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789144125633

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt?

LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt är skriven av författaren Staffan Olsson

När gavs LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-14.

Var kan jag köpa LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt?

Vi rekommenderar att du köper LSS i praktiken – Sekretess, rapporterings- och anmälningsplikt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS, är en av de lagar som reglerar vilken typ av hjälp och stöd som kan ges till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Just nu håller lagen på att uppdateras. I den här boken beskriver författarna de förändringar som görs i lagen och visar också praktiskt hur dessa kan tillämpas. Personer med funktionsnedsättningar lever ett liv som många gånger är starkt begränsat och fyllt av utmaningar. Ofta finns stora behov av hjälp och stöd från omgivningen, både för personerna själva och för deras anhöriga. Utmaningarna kan handla om bristande autonomi, om svårigheter att få utbildning eller förvärvsarbete, om avsaknad av vila och återhämtning och om generellt små möjligheter att uppfylla egna drömmar och mål. Samhällets målsättning är därför att genom lagstiftning skydda och stödja den här gruppen, så långt det är möjligt. Praktisk tillämpning av den nya LSS-lagen riktar sig till studerande inom socialt arbete, social omsorg och vid vårdprogram. Boken kan också med fördel läsas av yrkesverksamma och studerande vid KY-utbildningar.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB