Lost in space – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linda Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Lost in space innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lost in space är skriven av Linda Karlsson och gavs ut 2018-07-13.

Lost in space som bok, ljudbok eller e-bok.
Lost in space

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lost in space

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lost in space. Boken är skriven av författaren Linda Karlsson. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lost in space var 2018-07-13.

Originalspråket som Linda Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är New Age & Alternativa terapier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lost in space i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 126 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 120 x 10 mm och den väger så mycket som 113 g. Lost in space ISBN är 9789188857460. Lost in space är en fristående bok .


Läs Lost in space som bok

För dig som vill köpa och läsa Lost in space som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lost in space som ljudbok

Vill du lyssna på Lost in space som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lost in space som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lost in space som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lost in space som pocket

Lost in space finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lost in space med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lost in space med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lost in space
 • Författare: Linda Karlsson
 • Genre: New Age & Alternativa terapier
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2018-07-13
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 126
 • Fysiska dimensioner: 180 x 120 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188857460

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lost in space?

Lost in space är skriven av författaren Linda Karlsson

När gavs Lost in space ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-07-13.

Var kan jag köpa Lost in space?

Vi rekommenderar att du köper Lost in space hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Källan kallar på dig. Med ditt eget paradigm och en uppdaterad perception är det dags att du tillåter dig att förändras. Ta in energin och öppna upp alla sinnesintrycken ända in i djupet av din själ. Analysera energivågorna. Tag ett långt och djupt andetag och förnim visionen. Tillåt allt som flödar och förlita dig på källans kall som är ämnad för dig. Prestera och du förstår! …från hjärtat (och då läser jag mycket böcker) DU HAR LYCKATS! Jag blev direkt fängslad…” Ulrica Andersson “Fasen va bra…” Ann-Christin Nilsson “…mycket intressant, kanonbra” Marita Cornelliosson

Utgivande förlag: Vulkan