Loser-Göran & Terapeuten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ruth Kalfholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Loser-Göran & Terapeuten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Loser-Göran & Terapeuten är skriven av Ruth Kalfholm och gavs ut .

Loser-Göran & Terapeuten som bok, ljudbok eller e-bok.
Loser-Göran & Terapeuten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Loser-Göran & Terapeuten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Loser-Göran & Terapeuten. Boken är skriven av författaren Ruth Kalfholm. Nordic Design & Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Loser-Göran & Terapeuten var .

Originalspråket som Ruth Kalfholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Loser-Göran & Terapeuten är det: 9789198841954.


Läs Loser-Göran & Terapeuten som bok

För dig som vill köpa och läsa Loser-Göran & Terapeuten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Loser-Göran & Terapeuten som ljudbok

Vill du lyssna på Loser-Göran & Terapeuten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Loser-Göran & Terapeuten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Loser-Göran & Terapeuten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Loser-Göran & Terapeuten som pocket

Loser-Göran & Terapeuten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Loser-Göran & Terapeuten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Loser-Göran & Terapeuten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Loser-Göran & Terapeuten
  • Författare: Ruth Kalfholm
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Nordic Design & Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841954

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Loser-Göran & Terapeuten?

Loser-Göran & Terapeuten är skriven av författaren Ruth Kalfholm

När gavs Loser-Göran & Terapeuten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Loser-Göran & Terapeuten?

Vi rekommenderar att du köper Loser-Göran & Terapeuten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Falkenbergs största loser heter Göran Noway och nu hotar ex-terapeuten Sten-Ingvar att publicera en bok om alla katastrofer. Göran har inget val, han måste fimpa mannen. När han lär känna den karismatiska socialchefen Bo Hank, ser det ut som hans otur är på väg att vända. Bo Hank är en reko kamrat och allt det som Göran önskar att han själv var. Men vem är den spännande kvinnan som dyker upp på möten med socialnämnden? Och vad är det för hemligt möte i Kungsbacka som Göran och Bo Hank tar en road trip till? "En bok så galen att den välter bokhyllorna!" /Ruth Kalfholm

Utgivande förlag: Nordic Design & Förlag