Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marcus Nilsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet är skriven av Marcus Nilsson och gavs ut 2011-12-06.

Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet som bok, ljudbok eller e-bok.
Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 282

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet. Boken är skriven av författaren Marcus Nilsson. Sapiens är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet var 2011-12-06.

Originalspråket som Marcus Nilsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Maraton- & terränglöpning vilket ger den Rbaac,796.42 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 332 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 154 x 19 mm och den väger så mycket som 530 g. Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet ISBN är 9789163396458. Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet är en fristående bok .


Läs Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet som bok

För dig som vill köpa och läsa Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 282 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet som ljudbok

Vill du lyssna på Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet som pocket

Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet
 • Författare: Marcus Nilsson
 • Genre: Maraton- & terränglöpning
 • Förlag: Sapiens
 • Utgivningsdatum: 2011-12-06
 • Pris: 282
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 332
 • Fysiska dimensioner: 229 x 154 x 19 mm
 • SAB: Rbaac,796.42
 • ISBN: 9789163396458

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet?

Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet är skriven av författaren Marcus Nilsson

När gavs Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-12-06.

Var kan jag köpa Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet?

Vi rekommenderar att du köper Löpträning mitt i livet : spring snabbare med kunskap, glädje och enkelhet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ha roligare – bli bättreLär dig att bli din egen tränare. Med hjälp av de erfarenheter, exempel på träningspass och träningsprogram som finns i boken kan du utvecklas till en snabbare löpare. Du är en unik individ och kan hitta din väg framåt i löpningen med hjälp av kunskap, glädje och enkelhet. Här är tipsen som hjälper dig oavsett om du sprungit i många år eller är nybörjare. Det här är en bok om löpträning med en enskild löpares syn på det. Det är inga absoluta sanningar som presenteras utan författaren sprider glädjen med att springa och förklarar samtidigt grundläggande teorier och erfarenheter inom löpningen. Allt mixas till en kokbok av kunskap, berättelser och idéer om hur du kan utvecklas till att bli snabbare även om du befinner dig mitt i livet. Boken innehåller massor av praktiska tips och Marcus Nilsson – med gedigen egen erfarenhet som löpare och coach – delar med sig av hur han tränat för att nå dit han ville med sin egen löpning. Detta för att ge dig idéer om hur din träning kan anpassas till just dig och din vardag. Den vägen är absolut inte den enda vägen, men det är en väg och en är rolig. Du kan – med hjälp av boken – hitta din väg och göra den precis lika rolig som författarens.Ur bokens innehåll:- Grunderna inom löpträning- Så sätter du dina mål och planerar din träning- Hitta din egen väg- Mental träning- Återhämtning, skador och skadeförebyggande träning- Tävlingsförberedelser och genomförande, kryddat med beskrivningar av roliga lopp- Träningsprogram från milen upp till maraton för olika ambitionsnivåerEfter flera år av funderande blev den här boken verklighet under 2011. Det var från början ett önskemål från en av författarens adepter att han skulle skriva den. Det för att dela med sig av 25 års praktisk såväl som teoretisk erfarenhet av egen och andras löpträning. Författaren själv befinner sig just mitt i livet och vet vad som krävs för att uppnå de mål som vuxna kan tänkas ha med sin löpträning. Träning som ska passas in och balanseras med en stressad vardag. Marcus själv har klarat av att springa maraton på 2:40:07 som 40+ trots ett krävande heltidsjobb och en späckad vardag. Nu vill han sprida både inspiration och kunskap till andra.

Utgivande förlag: Sapiens