Loppornas herre – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dav Pilkey

Jämför och hitta det billigaste priset på Loppornas herre innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Loppornas herre är skriven av Dav Pilkey och gavs ut 2023-09-14.

Loppornas herre som bok, ljudbok eller e-bok.
Loppornas herre

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 144

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Loppornas herre

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Loppornas herre. Boken är skriven av författaren Dav Pilkey. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Loppornas herre var 2023-09-14.

Originalspråket som Dav Pilkey skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Tecknade serier|Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Loppornas herre är det: 9789179770983.


Läs Loppornas herre som bok

För dig som vill köpa och läsa Loppornas herre som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 144 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Loppornas herre som ljudbok

Vill du lyssna på Loppornas herre som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Loppornas herre som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Loppornas herre som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Loppornas herre som pocket

Loppornas herre finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Loppornas herre med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Loppornas herre med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Loppornas herre
  • Författare: Dav Pilkey
  • Genre: Tecknade serier|Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2023-09-14
  • Pris: 144
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179770983

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Loppornas herre?

Loppornas herre är skriven av författaren Dav Pilkey

När gavs Loppornas herre ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2023-09-14.

Var kan jag köpa Loppornas herre?

Vi rekommenderar att du köper Loppornas herre hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Dav Pilkey är kanske mest känd för den internationella megasuccén Kapten Kalsong. Hans nya bokserie om Hundmannen är en lättläst serieroman som inte bara är en läs- och skrattfest för personer med viss dasshumor. Här uppmuntras också kreativitet, empati och vänlighet! Det dyker ständigt upp nya superskurkar och det hänger på HUNDMANNEN (50% människa, 50% polishund) om de ska åka fast! Och nu är han inte längre ensam – vid sin sida har han SUPERKISSEN (världens gulligaste kattunge) och en alldeles fantastisk robot. Men det räcker inte den här gången! Hundmannen måste samarbeta med Percy, också känd som Världens Mest Elaka Katt. Kommer Percy klara att gå från den onda sidan till den goda? Loppornas herre är den femte boken om Hundmannen. Läs också: "Hundmannen", "Hundmannen släpper loss", "Hundmannen och de knepiga katternas kupp" och "Hundmannen och Superkissen".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen