Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder är skriven av och gavs ut 2010-05-17.

Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder som bok, ljudbok eller e-bok.
Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 230

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder. Boken är skriven av författaren . Norstedts Juridik är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder var 2010-05-17.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Brottsorsaker & brottsförebyggande vilket ger den Oep som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 340 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 195 x 22 mm och den väger så mycket som 755 g. Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder ISBN är 9789186027506. Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder är en fristående bok .


Läs Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder som bok

För dig som vill köpa och läsa Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 230 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder som ljudbok

Vill du lyssna på Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder som pocket

Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder
 • Författare:
 • Genre: Brottsorsaker & brottsförebyggande
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Utgivningsdatum: 2010-05-17
 • Pris: 230
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 340
 • Fysiska dimensioner: 220 x 195 x 22 mm
 • SAB: Oep
 • ISBN: 9789186027506

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder?

Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder är skriven av författaren

När gavs Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-05-17.

Var kan jag köpa Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder?

Vi rekommenderar att du köper Lokal organiserad brottslighet : en handbok om motåtgärder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Organiserad brottslighet finns mitt ibland oss: smuggelcigaretter, svartsprit, droger, stöldgods och häleri, organiserat svartarbete, människohandel och koppleri. Men det som finns här och nu går också att förändra. Det är vad den här handboken handlar om.Den svarar på frågan hur organiserad brottslighet kan förebyggas lokalt. Kommunala förvaltningar, myndigheter, lokala näringslivet, fackföreningar och organisationer kan på olika sätt och i samverkan försvåra för kriminella att driva sin verksamhet.I handboken samlas erfarenheter och idéer om hur ett förebyggande arbete kan gå till. Den är tänkt som en inspirationskälla, dock inte en »receptbok»! Läsaren uppmanas istället att ställa frågan: vad kan vi göra lokalt för att motverka organiserad brottslighet?Handboken har tagits fram av Brottsförebyggande rådet på uppdrag av regeringen och med stöd av Sveriges kommuner och landsting.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik