Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Steve Jehu Batangouna

Jämför och hitta det billigaste priset på Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. är skriven av Steve Jehu Batangouna och gavs ut .

Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. som bok, ljudbok eller e-bok.
Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin.

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 868

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin.

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin.. Boken är skriven av författaren Steve Jehu Batangouna. Techfood Sweden AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. var .

Originalspråket som Steve Jehu Batangouna skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Ekonomi & ledarskap” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. är det: 9789198853124.


Läs Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. som bok

För dig som vill köpa och läsa Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 868 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. som ljudbok

Vill du lyssna på Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. som pocket

Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin.
  • Författare: Steve Jehu Batangouna
  • Genre: Ekonomi & ledarskap
  • Förlag: Techfood Sweden AB
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 868
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198853124

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin.?

Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. är skriven av författaren Steve Jehu Batangouna

När gavs Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin.?

Vi rekommenderar att du köper Logistik och produktionsplanering : en samlad helhetsbild över försörjningsskedja, kvalitet, underhåll och ständiga förbättringar inom livsmedelsindustrin. hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sverige har varit framgångsrikt när det gäller forskning och nytänkande inom flera olika områden, till exempel inom dataspelsindustrin. Det borde vara möjligt att göra detta även inom livsmedelsområdet när det gäller en forskningsbaserad livsmedelsstrategi. Många företag i livsmedelsbranschen upplever att det är svårt att nå produktivitet på grund av bristande kunskap inom branschen. Det är också svårt att rekrytera rätt kunskap. Som en konsekvens av denna situation har vi bristande effektivitet och lönsamhet inom branschen och även en ökning av livsmedelspriserna. Utöver detta har även priser för till exempel råvaror och el ökat. Det är dessvärre slutkunden som får betala slutpriset!

Utgivande förlag: Techfood Sweden AB