Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av David Sundin

Jämför och hitta det billigaste priset på Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 är skriven av David Sundin och gavs ut 2021-03-31.

Ljudboken som inte ville ta slut - del 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Ljudboken som inte ville ta slut – del 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 39

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ljudboken som inte ville ta slut – del 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ljudboken som inte ville ta slut – del 2. Boken är skriven av författaren David Sundin. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 var 2021-03-31.

Originalspråket som David Sundin skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Ljudbok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 är det: 9789179770686.


Läs Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 39 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 som pocket

Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ljudboken som inte ville ta slut – del 2
  • Författare: David Sundin
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-03-31
  • Pris: 39
  • Format: Ljudbok
  • ISBN: 9789179770686

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ljudboken som inte ville ta slut – del 2?

Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 är skriven av författaren David Sundin

När gavs Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-31.

Var kan jag köpa Ljudboken som inte ville ta slut – del 2?

Vi rekommenderar att du köper Ljudboken som inte ville ta slut – del 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Undrar du också hur det gick för Päronet och Äpplet som körde bil? Och vad som hände med herr Bullibulli? Och om Ninjaprinsessan lyckades med sitt? Och vad monstret under sängen håller på med? (Alltså, OBS!, det finns inte några monster under sängen.) Ljudboken som inte ville ta slut fortsätter att inte vilja ta slut. Och därför får du bland annat höra om årets största snigelrace, en räv med en papegoja och en mamegoja på vardera axel, brännvässlor, skvallerormar och Kungen och statsministern. Och om lejonet på Gripsholm och hela historien om flianot/ plöjten. Inte svårt att förstå att ljudboksuppläsaren helst av allt vill göra något annat än att läsa en ljudbok som inte vill ta slut. Så lyssna inte! OBS! LYSSNA INTE!! OBS! För den här ljudboken vill inte ta slut. Skriven och inläst av en lustig liten herre vid namn David Sundin.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen