Livstjuvarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linda Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Livstjuvarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livstjuvarna är skriven av Linda Andersson och gavs ut 2019-05-14.

Livstjuvarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Livstjuvarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Livstjuvarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livstjuvarna. Boken är skriven av författaren Linda Andersson. Visto Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livstjuvarna var 2019-05-14.

Originalspråket som Linda Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Livstjuvarna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 368 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 20 mm och den väger så mycket som 455 g. Livstjuvarna ISBN är 9789178850372. Livstjuvarna är en del av serien: Trilogin om Livstjuvarna (del 1).


Läs Livstjuvarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Livstjuvarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livstjuvarna som ljudbok

Vill du lyssna på Livstjuvarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Livstjuvarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Livstjuvarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Livstjuvarna som pocket

Livstjuvarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Livstjuvarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livstjuvarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Livstjuvarna
 • Författare: Linda Andersson
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Visto Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-05-14
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 368
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 20 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789178850372

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Livstjuvarna?

Livstjuvarna är skriven av författaren Linda Andersson

När gavs Livstjuvarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-05-14.

Var kan jag köpa Livstjuvarna?

Vi rekommenderar att du köper Livstjuvarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vem känner sig egentligen redo för döden när man är sexton år gammal? Inte Mariell i alla fall. När Mariell dör i en bussolycka tillsammans med resten av sitt basketlag kan hon inte skaka av sig känslan av att det inte var meningen. Vilse i dödsriket bestämmer hon sig för att försöka ta reda på vad som egentligen hände. Driven av viljan att ta sig tillbaka till de levandes värld ger sig Mariell ut på en hisnande och farlig resa igenom ett dödsrike där ingenting är vad det utger sig för att vara, och där folk sällan säger hela sanningen förrän det är för sent. Är Mariell verkligen redo att offra evigheten för en livstid?

Utgivande förlag: Visto Förlag