Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Diana Isfeldt

Jämför och hitta det billigaste priset på Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation är skriven av Diana Isfeldt och gavs ut .

Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation som bok, ljudbok eller e-bok.
Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 235

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation. Boken är skriven av författaren Diana Isfeldt. Isfeldts Litteratur & Konsult är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation var .

Originalspråket som Diana Isfeldt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier|Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation är det: 9789198875706.


Läs Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation som bok

För dig som vill köpa och läsa Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 235 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation som ljudbok

Vill du lyssna på Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation som pocket

Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation
  • Författare: Diana Isfeldt
  • Genre: Biografier|Samhälle & politik
  • Förlag: Isfeldts Litteratur & Konsult
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 235
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198875706

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation?

Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation är skriven av författaren Diana Isfeldt

När gavs Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation?

Vi rekommenderar att du köper Livskraft : om att läka komplex traumatisering och dissociation hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Författarens första utgivna bok av tre titlar under samma tema. "Livskraft" handlar om att läka komplex traumatisering och dissociation. Författaren skrev denna bok för att berätta för sina anhöriga om de sexuella övergrepp hon utsattes för som barn. Övergrepp som hon aldrig förmådde berätta om, fram tills nu… En bok om de förödande konsekvenser dessa trauman kommit att påverka livet. Här varvas fakta med poesi på ett sätt som letar sig in och griper tag. En hoppfull bok om hur försvarsmekanismer konserverat förutsättningarna att läka samman, hållit den friska kärnan intakt. Boken bejakar människans nedärvda kraft att läka, den inre livskraft vi alla skänks med födseln. En bok om sinnen som vaknar, bubblor som brister, om en ful sanning som anammas och förbannas. Om skuld, skam och skräck. Men framförallt, om att finna en väg framåt.

Utgivande förlag: Isfeldts Litteratur & Konsult