Livets Fiskedrag – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tiina Maria Sasso

Jämför och hitta det billigaste priset på Livets Fiskedrag innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livets Fiskedrag är skriven av Tiina Maria Sasso och gavs ut .

Livets Fiskedrag som bok, ljudbok eller e-bok.
Livets Fiskedrag

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 306

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Livets Fiskedrag

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livets Fiskedrag. Boken är skriven av författaren Tiina Maria Sasso. BoD – Books on Demand – Finnland är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livets Fiskedrag var .

Originalspråket som Tiina Maria Sasso skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Livets Fiskedrag är det: 9789528093343.


Läs Livets Fiskedrag som bok

För dig som vill köpa och läsa Livets Fiskedrag som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 306 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livets Fiskedrag som ljudbok

Vill du lyssna på Livets Fiskedrag som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Livets Fiskedrag som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Livets Fiskedrag som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Livets Fiskedrag som pocket

Livets Fiskedrag finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Livets Fiskedrag med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livets Fiskedrag med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Livets Fiskedrag
  • Författare: Tiina Maria Sasso
  • Genre:
  • Förlag: BoD – Books on Demand – Finnland
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 306
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789528093343

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Livets Fiskedrag?

Livets Fiskedrag är skriven av författaren Tiina Maria Sasso

När gavs Livets Fiskedrag ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Livets Fiskedrag?

Vi rekommenderar att du köper Livets Fiskedrag hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Köp Livets Fiskedrag av Tiina Maria Sasso. Skickas inom 5-8 vardagar. Fri frakt över 249 kr. Välkommen till Bokus bokhandel!

Utgivande förlag: BoD – Books on Demand – Finnland