Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år

Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av John Woodward

Jämför och hitta det billigaste priset på Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år är skriven av John Woodward och gavs ut .

Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år som bok, ljudbok eller e-bok.
Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år. Boken är skriven av författaren John Woodward. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år var .

Originalspråket som John Woodward skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år är det: 9789180185974.


Läs Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år som bok

För dig som vill köpa och läsa Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år som ljudbok

Vill du lyssna på Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år som pocket

Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år
  • Författare: John Woodward
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 147
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185974

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år?

Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år är skriven av författaren John Woodward

När gavs Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år?

Vi rekommenderar att du köper Livet på jorden : en resa genom 700 miljoner år hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Följ med på en resa bakåt i tiden och upplev den fantastiska historien om hur livet på jorden utvecklades. Du får se de första djuren som kröp över havsbotten och de mäktiga dinosaurierna som härskade på land. Dessutom får du upptäcka fiskar, insekter, reptiler, gigantiska däggdjur och se hur tidiga människor överlevde istiden och byggde de första samhällena. <i>Livet på jorden</i> är en storslagen faktabok i ett generöst format med stora, detaljrika bilder som levandegör djurarter, växter och de miljöer som fanns för länge sedan. "Det bästa med boken är de magnifika panoramabilderna som breder ut sig över hela uppslagen från början till slut. Varje uppslag visar ett förtrollande landskap under en specifik geologisk tidsperiod. Bilderna är fyllda av periodens djur och växter, fångade i ett magiskt ljus och med en konstnärlig finish." Betyg 5 av 5 Birgitta Mark, BTJ

Utgivande förlag: Lind & Co