Liv och Öden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Liv och Öden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Liv och Öden är skriven av Maria Andersson och gavs ut 2014-06-11.

Liv och Öden som bok, ljudbok eller e-bok.
Liv och Öden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Liv och Öden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Liv och Öden. Boken är skriven av författaren Maria Andersson. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Liv och Öden var 2014-06-11.

Originalspråket som Maria Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Liv och Öden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 220 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 234 x 165 x 15 mm och den väger så mycket som 379 g. Liv och Öden ISBN är 9789187817045. Liv och Öden är en fristående bok .


Läs Liv och Öden som bok

För dig som vill köpa och läsa Liv och Öden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Liv och Öden som ljudbok

Vill du lyssna på Liv och Öden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Liv och Öden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Liv och Öden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Liv och Öden som pocket

Liv och Öden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Liv och Öden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Liv och Öden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Liv och Öden
 • Författare: Maria Andersson
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2014-06-11
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 220
 • Fysiska dimensioner: 234 x 165 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187817045

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Liv och Öden?

Liv och Öden är skriven av författaren Maria Andersson

När gavs Liv och Öden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-06-11.

Var kan jag köpa Liv och Öden?

Vi rekommenderar att du köper Liv och Öden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

De sex författarna till den här boken berättar om sin barn och ungdomstid från 1930 fram till 70-talet. Vi får följa deras detaljrika minnen från Mora, Insjön, Malung, Hedemora och Finland. Hur världen öppnade sig med nya utmaningar på andra orter innan de alla kom hem till Dalarna igen. Vi är vår historia. Vår barndom, ungdom och vuxentiden. Vi bär våra med – och motgångar i hela vår existens, i allt det som vi är, i allt det som ska bli av oss. Att berätta sin historia, sitt levnadsöde, är att dela och dela med sig. En väg att bringa klarhet i det liv som vi har levt, att kanske få ökad förståelse för oss själva och för de människor vi hade, och har, omkring oss.

Utgivande förlag: Vulkan