Litteraturläsning i förskolan

Litteraturläsning i förskolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulla Damber

Jämför och hitta det billigaste priset på Litteraturläsning i förskolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Litteraturläsning i förskolan är skriven av Ulla Damber och gavs ut 2013-05-29.

Litteraturläsning i förskolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Litteraturläsning i förskolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 250

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Litteraturläsning i förskolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Litteraturläsning i förskolan. Boken är skriven av författaren Ulla Damber. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Litteraturläsning i förskolan var 2013-05-29.

Originalspråket som Ulla Damber skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den F:do,418.4 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Litteraturläsning i förskolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 7 mm och den väger så mycket som 151 g. Litteraturläsning i förskolan ISBN är 9789144078137. Litteraturläsning i förskolan är en fristående bok .


Läs Litteraturläsning i förskolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Litteraturläsning i förskolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 250 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Litteraturläsning i förskolan som ljudbok

Vill du lyssna på Litteraturläsning i förskolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Litteraturläsning i förskolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Litteraturläsning i förskolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Litteraturläsning i förskolan som pocket

Litteraturläsning i förskolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Litteraturläsning i förskolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Litteraturläsning i förskolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Litteraturläsning i förskolan
 • Författare: Ulla Damber
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-05-29
 • Pris: 250
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 7 mm
 • SAB: F:do,418.4
 • ISBN: 9789144078137

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Litteraturläsning i förskolan?

Litteraturläsning i förskolan är skriven av författaren Ulla Damber

När gavs Litteraturläsning i förskolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-05-29.

Var kan jag köpa Litteraturläsning i förskolan?

Vi rekommenderar att du köper Litteraturläsning i förskolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tidiga textmöten hjälper barn att utveckla strategier i sin senare läsning och ger dem en inre motivation att söka läsupplevelser och kunskap om omvärlden. Den tidiga läsningen sätter på så vis spår i den fortsatta litteratur- och språkutvecklingen, men också i kunskapsutvecklingen i stort. Men hur arbetar förskolepersonal med uppdraget att grundmura nyfikenhet och lust till läsning? Och hur kan litteraturläsningens potential som kunskapskälla tas tillvara? I bokens första del undersöker författarna vilka förutsättningar barnen ges vid ett antal förskolor i Sverige att utveckla kunskap med litteraturens hjälp. I den andra delen resonerar de kring tematiskt arbete i förskolan och vilken funktion läsning av skönlitteratur kan ha i sådana sammanhang. Men de ger även konkreta planeringsförslag på teman – teman om familjekonstellationer och om natur, djur och miljö – där ett uttalat syfte med litteraturläsningen är just att stödja barnens kunskapsutveckling. Litteraturläsning i förskolan vänder sig främst till blivande och yrkesverksamma förskollärare. Den erbjuder också värdefull läsning för bibliotekarier som samarbetar med förskolan.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB