Litteraturens nollpunkt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Roland Barthes

Jämför och hitta det billigaste priset på Litteraturens nollpunkt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Litteraturens nollpunkt är skriven av Roland Barthes och gavs ut 1966-01-01.

Litteraturens nollpunkt som bok, ljudbok eller e-bok.
Litteraturens nollpunkt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Litteraturens nollpunkt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Litteraturens nollpunkt. Boken är skriven av författaren Roland Barthes. Arkiv förlag/A-Z förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Litteraturens nollpunkt var 1966-01-01.

Originalspråket som Roland Barthes skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litteraturvetenskap vilket ger den G som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Litteraturens nollpunkt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 185 x 115 x 5 mm och den väger så mycket som 60 g. Litteraturens nollpunkt ISBN är 9789150401165. Litteraturens nollpunkt är en fristående bok .


Läs Litteraturens nollpunkt som bok

För dig som vill köpa och läsa Litteraturens nollpunkt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Litteraturens nollpunkt som ljudbok

Vill du lyssna på Litteraturens nollpunkt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Litteraturens nollpunkt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Litteraturens nollpunkt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Litteraturens nollpunkt som pocket

Litteraturens nollpunkt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Litteraturens nollpunkt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Litteraturens nollpunkt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Litteraturens nollpunkt
 • Författare: Roland Barthes
 • Genre: Litteraturvetenskap
 • Förlag: Arkiv förlag/A-Z förlag
 • Utgivningsdatum: 1966-01-01
 • Pris: 89
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 185 x 115 x 5 mm
 • SAB: G
 • ISBN: 9789150401165

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Litteraturens nollpunkt?

Litteraturens nollpunkt är skriven av författaren Roland Barthes

När gavs Litteraturens nollpunkt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1966-01-01.

Var kan jag köpa Litteraturens nollpunkt?

Vi rekommenderar att du köper Litteraturens nollpunkt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I sin inledning till den här boken sktiver Roland Barthes: Hébert började aldrig ett nummer av Pére Duchêne utan att stoppa in ett antal fan och helvete. Dessa kraftuttryck hade ingen egentlig innebörd, de gav bara en antydan. Om vad? Om en hel revolutionär situation. Där har vi alltså ett exempel på ett skrivsätt som inte bara vill meddela eller uttrycka något utan även poängtera något som ligger utanför själva språket men som samtidigt innefattar historien och den ståndpunkt man själv intar visavi den.Det finns inget skriftspråk utan adress, och det som gäller för Pére Duchêne gäller också för litteraturen. Även den bör antyda något annat än sitt innehåll och sin individuella form, något som är dess eget fält och som gör den till just litteratur. Därav följer en mängd givna tecken utan samband med vare sig idén eller språket eller stilen, vilka är ägnade att i vimlet av alla tänkbara uttryckssätt fastslå det rituella språkets isolering. Lenna skrivtecknens sakrala ordning gör litteraturen till en institution och tenderar uppenbarligen at skilja den från historien, ty ingen begränsning kommer till stånd utan en idé om beständighet. Men nu förhåller det sig så att där historien är utestängd, där verkar den också som allra tydligast; det är alltså möjligt att spåra en det litterära språkets historia som varken är historien om språket i sig eller om de olika stilarterna utan bara historien om litteraturens tecken, och man kan vara övertygad om att denna formella historia på sitt sätt och med all önskvärd tydlighet manifesterar sitt samband med den historia som går på djupet.

Utgivande förlag: Arkiv förlag/A-Z förlag