Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per I Gedin

Jämför och hitta det billigaste priset på Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid är skriven av Per I Gedin och gavs ut 2010-04-07.

Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid som bok, ljudbok eller e-bok.
Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 176

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid. Boken är skriven av författaren Per I Gedin. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid var 2010-04-07.

Originalspråket som Per I Gedin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litteraturvetenskap vilket ger den Ad-c:k,Ad:k,Ad-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 241 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 340 g. Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid ISBN är 9789113029375. Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid är en del av serien: Digitala klassiker.


Läs Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid som bok

För dig som vill köpa och läsa Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 176 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid som ljudbok

Vill du lyssna på Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid som pocket

Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid
 • Författare: Per I Gedin
 • Genre: Litteraturvetenskap
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2010-04-07
 • Pris: 176
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 241
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB: Ad-c:k,Ad:k,Ad-c
 • ISBN: 9789113029375

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid?

Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid är skriven av författaren Per I Gedin

När gavs Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-04-07.

Var kan jag köpa Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid?

Vi rekommenderar att du köper Litteraturen i verkligheten : om bokmarknadens historia och framtid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Litteraturen i verkligheten är Per I. Gedins insiktsfulla bok om förlagsvärlden, berättad inifrån. Gedin ger en levande skildring av den svenska förlagshistorien blandat med kritik och framåtblickar. Boken betraktats som ett standardverk och har länge använts som kurslitteratur på svenska universitet och högskolor.?Gedin driver sina teser med energi och bravur. Han sänder upp ett sprakande fyrverkeri av fakta, siffror, citat, referenser och generaliseringar som upplyser hela himlen.?Åke Lundqvist Dagens Nyheter?Gedin sätter in en hel genre i ett historiskt, ekonomiskt och socialt sammanhang, med en lärdom och kringsyn av ovanliga mått [?] som genrehistoria och sakkunnig redovisning av romanens öden i dagens och gårdagens samhälle har Gedins bok utomordentliga kvaliteter.?Karl Åke Kärnell, Svenska Dagbladet?Per Gedin ger oss en kunnig, gedigen historisk tillbakablick över bokmarknadens historia, uppkomsten av en läsande och bokkonsumerande allmänhet och bokens förvandling till vara.?P.O. Enquist Expressen

Utgivande förlag: Norstedts