Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tobias Sunnerdahl

Jämför och hitta det billigaste priset på Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro är skriven av Tobias Sunnerdahl och gavs ut 2019-04-25.

Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro som bok, ljudbok eller e-bok.
Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro. Boken är skriven av författaren Tobias Sunnerdahl. Apologia/CKA är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro var 2019-04-25.

Originalspråket som Tobias Sunnerdahl skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kristendom vilket ger den Cm som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 170 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 185 g. Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro ISBN är 9789186415334. Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro är en fristående bok .


Läs Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro som bok

För dig som vill köpa och läsa Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro som ljudbok

Vill du lyssna på Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro som pocket

Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro
 • Författare: Tobias Sunnerdahl
 • Genre: Kristendom
 • Förlag: Apologia/CKA
 • Utgivningsdatum: 2019-04-25
 • Pris: 109
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 170
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB: Cm
 • ISBN: 9789186415334

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro?

Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro är skriven av författaren Tobias Sunnerdahl

När gavs Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-25.

Var kan jag köpa Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro?

Vi rekommenderar att du köper Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

LITEN HANDBOK om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro är en lång titel på en kort och kärnfull bok. Här får du som läsare ett koncentrat av de viktigaste gudsargumenten så som de ofta formuleras i dag. Språket är utformat så att även den oinvigde ska kunna följa med i resonemangen. En utmärkt lathund för den som vill sätta sig in de bästa argumenten för och emot kristen tro. TOBIAS SUNNDERDAHL är en ung kristen apologet som har jobbat flera år som ungdomsledare i två kyrkor i Småland. Han studerar för närvarande på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm, gillar att spela gitarr och är en fena på Rubiks kub. “Om jag talar till din lata sida kan jag säga att Tobias Sunnerdahl besparar dig inläsningen av flera tusen sidor apologetisk litteratur och ger dig här själva essensen! Om jag talar till din praktiska sida kan jag säga att du här har en utmärkt liten uppslagsbok – en lathund – som du kan återvända till när du undrar: Hur var det nu de kosmologiska argumenten formuleras? Eller det moraliska argumentet? Eller argumenten för uppståndelsen? Eller den kristna responsen på det ondas problem? Allt serverat på silverfat!” – Ur Stefan Gustavssons förord

Utgivande förlag: Apologia/CKA