Linjär programmering : för industriell ekonomi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Lantz

Jämför och hitta det billigaste priset på Linjär programmering : för industriell ekonomi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Linjär programmering : för industriell ekonomi är skriven av Björn Lantz och gavs ut 2018-06-27.

Linjär programmering : för industriell ekonomi som bok, ljudbok eller e-bok.
Linjär programmering : för industriell ekonomi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 279

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Linjär programmering : för industriell ekonomi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Linjär programmering : för industriell ekonomi. Boken är skriven av författaren Björn Lantz. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Linjär programmering : för industriell ekonomi var 2018-06-27.

Originalspråket som Björn Lantz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Industriell organisation & ekonomi Linjär programmering vilket ger den Talaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Linjär programmering : för industriell ekonomi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 347 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 160 x 20 mm och den väger så mycket som 505 g. Linjär programmering : för industriell ekonomi ISBN är 9789144125565. Linjär programmering : för industriell ekonomi är en fristående bok .


Läs Linjär programmering : för industriell ekonomi som bok

För dig som vill köpa och läsa Linjär programmering : för industriell ekonomi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 279 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Linjär programmering : för industriell ekonomi som ljudbok

Vill du lyssna på Linjär programmering : för industriell ekonomi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Linjär programmering : för industriell ekonomi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Linjär programmering : för industriell ekonomi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Linjär programmering : för industriell ekonomi som pocket

Linjär programmering : för industriell ekonomi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Linjär programmering : för industriell ekonomi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Linjär programmering : för industriell ekonomi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Linjär programmering : för industriell ekonomi
 • Författare: Björn Lantz
 • Genre: Industriell organisation & ekonomi Linjär programmering
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2018-06-27
 • Pris: 279
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 347
 • Fysiska dimensioner: 230 x 160 x 20 mm
 • SAB: Talaa
 • ISBN: 9789144125565

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Linjär programmering : för industriell ekonomi?

Linjär programmering : för industriell ekonomi är skriven av författaren Björn Lantz

När gavs Linjär programmering : för industriell ekonomi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-27.

Var kan jag köpa Linjär programmering : för industriell ekonomi?

Vi rekommenderar att du köper Linjär programmering : för industriell ekonomi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Linjär programmering brukar ses som en relativt lättillgänglig del av optimeringsläran. Syftet med denna bok är att göra linjär programm ering ännu mer lättillgängligt genom att fokusera på tillämpning. Utgångspunkten är att man vid i stort sett all praktisk tillämpning använder datorstöd för att lösa linjära optimeringsmodeller, men att man själv måste kunna formulera modeller för specifika besluts problem. Det innebär att en praktiker har betydligt större nytta av kunskaper i modellbygge än kunskaper om lösningsalgoritmer och annan bakomliggande matematisk teori.Det här är alltså inte i första hand en bok i optimeringslära, utan snarare en bok om beslutsmodeller där element från optimeringsläran tillämpas. Inför denna andra upplaga av boken har de flesta kapitel uppdaterats. Dessutom har ett nytt kapitel om absolutvärden och två nya kapitel om stokastisk programmering tillkommit. Boken är avsedd att kunna användas både som kurslitteratur på universitets- och högskolenivå samt som verktygslåda för praktiker.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB