Lilo, Billy och Olles äventyr – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lina Nyström

Jämför och hitta det billigaste priset på Lilo, Billy och Olles äventyr innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lilo, Billy och Olles äventyr är skriven av Lina Nyström och gavs ut .

Lilo, Billy och Olles äventyr som bok, ljudbok eller e-bok.
Lilo, Billy och Olles äventyr

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lilo, Billy och Olles äventyr

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lilo, Billy och Olles äventyr. Boken är skriven av författaren Lina Nyström. Lina Nyström är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lilo, Billy och Olles äventyr var .

Originalspråket som Lina Nyström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Lilo, Billy och Olles äventyr är det: 9789198872309.


Läs Lilo, Billy och Olles äventyr som bok

För dig som vill köpa och läsa Lilo, Billy och Olles äventyr som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lilo, Billy och Olles äventyr som ljudbok

Vill du lyssna på Lilo, Billy och Olles äventyr som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lilo, Billy och Olles äventyr som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lilo, Billy och Olles äventyr som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lilo, Billy och Olles äventyr som pocket

Lilo, Billy och Olles äventyr finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lilo, Billy och Olles äventyr med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lilo, Billy och Olles äventyr med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Lilo, Billy och Olles äventyr
  • Författare: Lina Nyström
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lina Nyström
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 199
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198872309

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lilo, Billy och Olles äventyr?

Lilo, Billy och Olles äventyr är skriven av författaren Lina Nyström

När gavs Lilo, Billy och Olles äventyr ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Lilo, Billy och Olles äventyr?

Vi rekommenderar att du köper Lilo, Billy och Olles äventyr hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Vem är köttbullsboven? </i> <i> Är Minna försvunnen för alltid?</i> Lilo, en gatuhund från Kreta, är på väg till sitt nya hem i Sverige. I flygplanet får han sitta i en transportbur i lastutrymmet. Är det någon i buren bredvid Lilos bur? Lilo trivs i sitt nya hem och får vänner. Men en dag i parken händer något läskigt som gör att de måste ta hjälp av polisen. Dessutom kommer Minna alltid tillbaka hem, men inte den här gången. Hur ska Lilo och hans vänner hitta henne? Den här berättelsen är en fristående fortsättning på <i>Gatuhunden Lilo</i>. Du får en kort sammanfattning av den boken i början. Passar barn 6-9 år, högläsning från 4 år.

Utgivande förlag: Lina Nyström