Lilla Sparvel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Barbro Lindgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Lilla Sparvel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lilla Sparvel är skriven av Barbro Lindgren och gavs ut 2011-10-15.

Lilla Sparvel som bok, ljudbok eller e-bok.
Lilla Sparvel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lilla Sparvel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lilla Sparvel. Boken är skriven av författaren Barbro Lindgren. Karneval förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lilla Sparvel var 2011-10-15.

Originalspråket som Barbro Lindgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Lilla Sparvel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 149 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 130 x 15 mm och den väger så mycket som 160 g. Lilla Sparvel ISBN är 9789185703760. Lilla Sparvel är en fristående bok .


Läs Lilla Sparvel som bok

För dig som vill köpa och läsa Lilla Sparvel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lilla Sparvel som ljudbok

Vill du lyssna på Lilla Sparvel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lilla Sparvel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lilla Sparvel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lilla Sparvel som pocket

Lilla Sparvel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lilla Sparvel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lilla Sparvel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lilla Sparvel
 • Författare: Barbro Lindgren
 • Genre:
 • Förlag: Karneval förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-10-15
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 149
 • Fysiska dimensioner: 150 x 130 x 15 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789185703760

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lilla Sparvel?

Lilla Sparvel är skriven av författaren Barbro Lindgren

När gavs Lilla Sparvel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-10-15.

Var kan jag köpa Lilla Sparvel?

Vi rekommenderar att du köper Lilla Sparvel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Barbro Lindgrens tre böcker Lilla Sparvel, Stora Sparvel och Bara Sparvel handlar om flickan Sparvel och hur hon tänkte och kände när hon var mellan fem och åtta år gammal. När böckerna utgavs första gången var de försedda med en var ningstext om att de borde läsas i sällskap med vuxna. Genom att på ett mirakulöst sätt anta den lilla flickans perspektiv lyckas Barbro Lindgren skildra hennes upplevelser precis så nakna – och hemska – som man föreställer sig att de kunde vara. “Böckerna om Sparvel tillhör de verkligt stora utvecklings ro ma ner na i svensk litteratur.” Lena Fridell i SDS”Rädslan, oron, glädjen, skräcken, spän ningen, allt det obegripliga, svårbegripliga lyfter Barbro Lindgren fram och berättar med en märklig omedelbarhet och friskhet.” Britt Ågren i DN

Utgivande förlag: Karneval förlag