Lilla Monsterboken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kenneth Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Lilla Monsterboken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lilla Monsterboken är skriven av Kenneth Andersson och gavs ut 2010-10-05.

Lilla Monsterboken som bok, ljudbok eller e-bok.
Lilla Monsterboken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 74

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lilla Monsterboken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lilla Monsterboken. Boken är skriven av författaren Kenneth Andersson. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lilla Monsterboken var 2010-10-05.

Originalspråket som Kenneth Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Lilla Monsterboken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 12 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 165 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 120 g. Lilla Monsterboken ISBN är 9789150111804. Lilla Monsterboken är en del av serien: Lilla.


Läs Lilla Monsterboken som bok

För dig som vill köpa och läsa Lilla Monsterboken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 74 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lilla Monsterboken som ljudbok

Vill du lyssna på Lilla Monsterboken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lilla Monsterboken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lilla Monsterboken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lilla Monsterboken som pocket

Lilla Monsterboken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lilla Monsterboken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lilla Monsterboken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lilla Monsterboken
 • Författare: Kenneth Andersson
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2010-10-05
 • Pris: 74
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 12
 • Fysiska dimensioner: 165 x 150 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789150111804

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lilla Monsterboken?

Lilla Monsterboken är skriven av författaren Kenneth Andersson

När gavs Lilla Monsterboken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-10-05.

Var kan jag köpa Lilla Monsterboken?

Vi rekommenderar att du köper Lilla Monsterboken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En kul bok i stadig kartong fylld av lagom rysliga monster; vrålmonstret, pussmonstret och krammonstret. Längst bak i boken finns en spegel som visar det lilla monster som just nu tittar i boken! (0-3 år)Övriga titlar i Kenneth Anderssons serie är: Lilla pussboken, Lilla vinkboken, Lilla badboken, Lilla gottboken och Lilla knappboken.

Utgivande förlag: Alfabeta