Lilla kuten och andra djurungar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Klinting

Jämför och hitta det billigaste priset på Lilla kuten och andra djurungar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lilla kuten och andra djurungar är skriven av Lars Klinting och gavs ut 2022-01-07.

Lilla kuten och andra djurungar som bok, ljudbok eller e-bok.
Lilla kuten och andra djurungar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 126

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lilla kuten och andra djurungar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lilla kuten och andra djurungar. Boken är skriven av författaren Lars Klinting. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lilla kuten och andra djurungar var 2022-01-07.

Originalspråket som Lars Klinting skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Lilla kuten och andra djurungar är det: 9789179771515.


Läs Lilla kuten och andra djurungar som bok

För dig som vill köpa och läsa Lilla kuten och andra djurungar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 126 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lilla kuten och andra djurungar som ljudbok

Vill du lyssna på Lilla kuten och andra djurungar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lilla kuten och andra djurungar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lilla kuten och andra djurungar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lilla kuten och andra djurungar som pocket

Lilla kuten och andra djurungar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lilla kuten och andra djurungar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lilla kuten och andra djurungar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Lilla kuten och andra djurungar
  • Författare: Lars Klinting
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-07
  • Pris: 126
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179771515

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lilla kuten och andra djurungar?

Lilla kuten och andra djurungar är skriven av författaren Lars Klinting

När gavs Lilla kuten och andra djurungar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-07.

Var kan jag köpa Lilla kuten och andra djurungar?

Vi rekommenderar att du köper Lilla kuten och andra djurungar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En alldeles perfekt mängd basfakta för förskoleåldern gör det här till en favoritbok för högläsning. Varje uppslag presenterar ett djur och börjar med en fråga, som "Var är sälens unge?". Och då får du veta att kuten föds ute på havsisen, att den täta pälsen håller ungen varm i vinterstormarna och att mammans mjölk är fet och god! I boken får du, förutom kuten, träffa björnen, ekorren, älgen, haren, igelkotten och andra djurungar i den svenska naturen. Lars Klintings älskade faktabilderbok med oemotståndliga akvareller utkom första gången 1992. Läs också uppföljaren "Lilla kultingen och andra djurungar på gården". Lars Klinting (1948-2006) var en av våra stora författare och illustratörer av faktaböcker för barn. Hans serie om den händige bävern Castor har sålts över hela världen. Förutom en mängd naturböcker har han även illustrerat en förkortad version av "Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen