Lilla kokboken för studenter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alastair Williams

Jämför och hitta det billigaste priset på Lilla kokboken för studenter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lilla kokboken för studenter är skriven av Alastair Williams och gavs ut 2020-03-27.

Lilla kokboken för studenter som bok, ljudbok eller e-bok.
Lilla kokboken för studenter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 65

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lilla kokboken för studenter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lilla kokboken för studenter. Boken är skriven av författaren Alastair Williams. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lilla kokboken för studenter var 2020-03-27.

Originalspråket som Alastair Williams skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Presentböcker vilket ger den Qcaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Lilla kokboken för studenter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 145 x 107 x 15 mm och den väger så mycket som 174 g. Lilla kokboken för studenter ISBN är . Lilla kokboken för studenter är en fristående bok .


Läs Lilla kokboken för studenter som bok

För dig som vill köpa och läsa Lilla kokboken för studenter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 65 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lilla kokboken för studenter som ljudbok

Vill du lyssna på Lilla kokboken för studenter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lilla kokboken för studenter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lilla kokboken för studenter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lilla kokboken för studenter som pocket

Lilla kokboken för studenter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lilla kokboken för studenter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lilla kokboken för studenter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lilla kokboken för studenter
 • Författare: Alastair Williams
 • Genre: Presentböcker
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-03-27
 • Pris: 65
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 145 x 107 x 15 mm
 • SAB: Qcaa
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lilla kokboken för studenter?

Lilla kokboken för studenter är skriven av författaren Alastair Williams

När gavs Lilla kokboken för studenter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-27.

Var kan jag köpa Lilla kokboken för studenter?

Vi rekommenderar att du köper Lilla kokboken för studenter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Som student bör man vara lika noga med att fylla magen som att fylla huvudet. Men hur är det med matlagningskunskaperna? Och hur är det med pengarna? Samtliga recept är budgetvänliga, delikata och enkla att tillaga! Lilla kokboken för studenter är perfekt för den fattiga novisen vid spisen. Även om du knappt klarar av att rosta bröd kommer den här lilla boken att kickstarta din karriär i köket. Du får börja med grunderna och successivt arbeta dig upp till mer avancerade rätter.

Utgivande förlag: Tukan förlag