Lilla boken om choklad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emma Eronson

Jämför och hitta det billigaste priset på Lilla boken om choklad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lilla boken om choklad är skriven av Emma Eronson och gavs ut 2021-03-19.

Lilla boken om choklad som bok, ljudbok eller e-bok.
Lilla boken om choklad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lilla boken om choklad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lilla boken om choklad. Boken är skriven av författaren Emma Eronson. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lilla boken om choklad var 2021-03-19.

Originalspråket som Emma Eronson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Mat & dryck” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Lilla boken om choklad är det: 9789179854690.


Läs Lilla boken om choklad som bok

För dig som vill köpa och läsa Lilla boken om choklad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lilla boken om choklad som ljudbok

Vill du lyssna på Lilla boken om choklad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lilla boken om choklad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lilla boken om choklad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lilla boken om choklad som pocket

Lilla boken om choklad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lilla boken om choklad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lilla boken om choklad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Lilla boken om choklad
  • Författare: Emma Eronson
  • Genre: Mat & dryck
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-19
  • Pris: 69
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179854690

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lilla boken om choklad?

Lilla boken om choklad är skriven av författaren Emma Eronson

När gavs Lilla boken om choklad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-19.

Var kan jag köpa Lilla boken om choklad?

Vi rekommenderar att du köper Lilla boken om choklad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Oavsett om du föredrar den ljus, mörk eller vit, eller om du helst vill ha den i en krämig tårta eller som en hård kaka så kommer den här boken att fresta dina smaklökar. Här samsas recept, kuriosa och fantastiska fakta om denna gudabenådade läckerhet som vi tackar aztekerna för.

Utgivande förlag: Tukan förlag