Life Support – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Candace Calvert

Jämför och hitta det billigaste priset på Life Support innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Life Support är skriven av Candace Calvert och gavs ut 2014-03-01.

Life Support som bok, ljudbok eller e-bok.
Life Support

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Life Support

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Life Support. Boken är skriven av författaren Candace Calvert. Tyndale House Publishers är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Life Support var 2014-03-01.

Originalspråket som Candace Calvert skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Kristet liv & praxis Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Life Support i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 380 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 208 x 137 x 25 mm och den väger så mycket som 294 g. Life Support ISBN är 9781414361130. Life Support är en fristående bok .


Läs Life Support som bok

För dig som vill köpa och läsa Life Support som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Life Support som ljudbok

Vill du lyssna på Life Support som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Life Support som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Life Support som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Life Support som pocket

Life Support finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Life Support med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Life Support med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Life Support
 • Författare: Candace Calvert
 • Genre: Kristet liv & praxis Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Tyndale House Publishers
 • Utgivningsdatum: 2014-03-01
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 380
 • Fysiska dimensioner: 208 x 137 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781414361130

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Life Support?

Life Support är skriven av författaren Candace Calvert

När gavs Life Support ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-01.

Var kan jag köpa Life Support?

Vi rekommenderar att du köper Life Support hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Tyndale House Publishers