Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mattias Dahlén

Jämför och hitta det billigaste priset på Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter är skriven av Mattias Dahlén och gavs ut 2011-12-20.

Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter som bok, ljudbok eller e-bok.
Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 280

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter. Boken är skriven av författaren Mattias Dahlén. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter var 2011-12-20.

Originalspråket som Mattias Dahlén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den Cc,Cmdd,208.2 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 268 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 400 g. Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter ISBN är 9789144076140. Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter är en fristående bok .


Läs Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter som bok

För dig som vill köpa och läsa Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 280 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter som ljudbok

Vill du lyssna på Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter som pocket

Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter
 • Författare: Mattias Dahlén
 • Genre: Religion
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2011-12-20
 • Pris: 280
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 268
 • Fysiska dimensioner: 224 x 155 x 15 mm
 • SAB: Cc,Cmdd,208.2
 • ISBN: 9789144076140

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter?

Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter är skriven av författaren Mattias Dahlén

När gavs Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-12-20.

Var kan jag köpa Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter?

Vi rekommenderar att du köper Levande ord : tolkningar av abrahamitiska källtexter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vad säger egentligen Bibeln och Koranen? Meningarna om det skiftar beroende på vem som tolkar och i vilken tid tolkningen sker. I den här boken behandlar författarna ett urval texter som hör till de så kallade abrahamitiska religionerna: judendom, kristendom och islam, och diskuterar hur de har förståtts inom olika tolkningstraditioner och under olika tidsperioder. I boken återges utdrag ur religiösa källtexter, och för varje kapitel finns dessutom ytterligare hänvisningar för den som vill fördjupa sig mer i de teman som tas upp. Några religionsvetenskapliga problemområden diskuteras också för att sätta in bokens avsnitt i ett större religionsvetenskapligt sammanhang. Boken är avsedd för universitets- och högskoleutbildningar i religionsvetenskap och angränsande ämnen.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB