Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gertrud Roxendal

Jämför och hitta det billigaste priset på Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila är skriven av Gertrud Roxendal och gavs ut 2002-07-01.

Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila som bok, ljudbok eller e-bok.
Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 359

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila. Boken är skriven av författaren Gertrud Roxendal. Natur & Kultur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila var 2002-07-01.

Originalspråket som Gertrud Roxendal skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den Vma,Do,Vlb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 15 mm och den väger så mycket som 360 g. Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila ISBN är 9789127822375. Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila är en fristående bok .


Läs Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila som bok

För dig som vill köpa och läsa Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 359 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila som ljudbok

Vill du lyssna på Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila som pocket

Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila
 • Författare: Gertrud Roxendal
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Utgivningsdatum: 2002-07-01
 • Pris: 359
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 15 mm
 • SAB: Vma,Do,Vlb
 • ISBN: 9789127822375

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila?

Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila är skriven av författaren Gertrud Roxendal

När gavs Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2002-07-01.

Var kan jag köpa Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila?

Vi rekommenderar att du köper Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Basal Kroppskännedom är en rörelsemetod som har utvecklats av sjukgymnaster i Norden. Övningarna syftar till att ge individen en fördjupad kontakt med sig själv och sina kroppsliga upplevelser. Balanserad hållning, mental närvaro och frihet i andning och rörelser är centrala begrepp. Genom regelbunden träning utvecklas så småningom en ny syn på de egna hälsoresurserna och möjligheterna till förändring.Flera vetenskapliga studier har visat att övningarna ger god effekt vid många olika typer av besvär, bland annat vid långvariga smärtor och stressrelaterad sjukdom. Med Levande människa finns nu för första gången en presentation av denna behandlingsform som sedan länge är en integrerad del i såväl klinisk som förebyggande sjukgymnastik.Levande människa är ämnad att fungera som kurslitteratur på sjukgymnastutbildningarna samt i fortbildning av vårdpersonal. Men boken kräver egentligen inga förkunskaper, utan alla som är intresserade av kroppen och dess signaler kan ha glädje av att läsa den.

Utgivande förlag: Natur & Kultur