Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mai-Lis Hellénius, Tommy Cederholm, Harry Flam

Jämför och hitta det billigaste priset på Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet är skriven av Mai-Lis Hellénius, Tommy Cederholm, Harry Flam och gavs ut 2021-01-21.

Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet som bok, ljudbok eller e-bok.
Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet. Boken är skriven av författaren Mai-Lis Hellénius, Tommy Cederholm, Harry Flam. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet var 2021-01-21.

Originalspråket som Mai-Lis Hellénius, Tommy Cederholm, Harry Flam skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet är det: 9789179855154.


Läs Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet som bok

För dig som vill köpa och läsa Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet som ljudbok

Vill du lyssna på Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet som pocket

Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet
  • Författare: Mai-Lis Hellénius, Tommy Cederholm, Harry Flam
  • Genre:
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-01-21
  • Pris: 129
  • Format: E-bok
  • ISBN: 9789179855154

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet?

Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet är skriven av författaren Mai-Lis Hellénius, Tommy Cederholm, Harry Flam

När gavs Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-01-21.

Var kan jag köpa Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet?

Vi rekommenderar att du köper Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den här boken innehåller allt du behöver för att du ska kunna njuta av livet – hela livet! Boken vänder sig framförallt till dig som är 55+ och den är skriven av två ledande forskare – professorerna Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm – som båda ägnat decennier åt att studera välmående och hälsa. Vad är bra mat? Vilka behov har vi i olika åldrar? Hur mycket behöver vi egentligen träna? Svaren på dessa frågor varvas med praktiska tips, många recept och effektiva fysiska övningar. Du får också tips på hur du kan motverka stress, koppla av och sova gott på nätterna.

Utgivande förlag: Tukan Förlag