Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Haag

Jämför och hitta det billigaste priset på Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON är skriven av Anna Haag och gavs ut 2020-12-14.

Lev, njut, träna - SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON som bok, ljudbok eller e-bok.
Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 235

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON. Boken är skriven av författaren Anna Haag. Mondial är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON var 2020-12-14.

Originalspråket som Anna Haag skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON ISBN är B000362838. Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON är en fristående bok .


Läs Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON som bok

För dig som vill köpa och läsa Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 235 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON som ljudbok

Vill du lyssna på Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON som pocket

Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON
 • Författare: Anna Haag
 • Genre:
 • Förlag: Mondial
 • Utgivningsdatum: 2020-12-14
 • Pris: 235
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: B000362838

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON?

Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON är skriven av författaren Anna Haag

När gavs Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-12-14.

Var kan jag köpa Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON?

Vi rekommenderar att du köper Lev, njut, träna – SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV ANNA HAAG OCH EMIL JÖNSSON Hur kan träning bli en naturlig och hållbar del av ditt liv? Hur kan du skapa tid till motion i vardagen? Hur hanterar du alla kostråd utan att få ångest? I Lev, njut, träna inspirerar Anna och Emil Jönsson Haag dig att sätta livet och njutningen först, för då kommer en syn på fysisk aktivitet och hälsa på köpet.Under sin aktiva karriär var Anna och Emil extrema, med OS- och VM-medaljer i en av världens tuffaste sporter. Men livet efter karriären ställde dem inför samma utmaningar som vi alla möter: en grundlathet som måste övervinnas, en hektisk vardag som ska hanteras och dagar då tv- soffan lockar mer än något annat.Lev, njut, träna guidar dig att nå högst upp på dina egen prispall — på ditt eget sätt och utifrån dina egna förutsättningar.

Utgivande förlag: Mondial