Les annees – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annie Ernaux

Jämför och hitta det billigaste priset på Les annees innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Les annees är skriven av Annie Ernaux och gavs ut 2010-01-10.

Les annees som bok, ljudbok eller e-bok.
Les annees

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Les annees

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Les annees. Boken är skriven av författaren Annie Ernaux. Gallimard är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Les annees var 2010-01-10.

Originalspråket som Annie Ernaux skrev och gav ut boken på var Franska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Les annees i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 253 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 176 x 108 x 15 mm och den väger så mycket som 160 g. Les annees ISBN är 9782070402472. Les annees är en fristående bok .


Läs Les annees som bok

För dig som vill köpa och läsa Les annees som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Les annees som ljudbok

Vill du lyssna på Les annees som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Les annees som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Les annees som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Les annees som pocket

Les annees finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Les annees med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Les annees med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Les annees
 • Författare: Annie Ernaux
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Gallimard
 • Utgivningsdatum: 2010-01-10
 • Pris: 139
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Franska
 • Antal sidor: 253
 • Fysiska dimensioner: 176 x 108 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9782070402472

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Les annees?

Les annees är skriven av författaren Annie Ernaux

När gavs Les annees ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-01-10.

Var kan jag köpa Les annees?

Vi rekommenderar att du köper Les annees hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Gallimard