Lektionsplanering för klasslärare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Stenlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Lektionsplanering för klasslärare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lektionsplanering för klasslärare är skriven av Anna Stenlund och gavs ut 2018-07-18.

Lektionsplanering för klasslärare som bok, ljudbok eller e-bok.
Lektionsplanering för klasslärare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 150

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lektionsplanering för klasslärare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lektionsplanering för klasslärare. Boken är skriven av författaren Anna Stenlund. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lektionsplanering för klasslärare var 2018-07-18.

Originalspråket som Anna Stenlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fylla-i-böcker Läromedel Undervisningsmaterial för klassrumsundervisning vilket ger den Ea som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Lektionsplanering för klasslärare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 119 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 305 x 250 x 30 mm och den väger så mycket som 793 g. Lektionsplanering för klasslärare ISBN är 9789144128023. Lektionsplanering för klasslärare är en fristående bok .


Läs Lektionsplanering för klasslärare som bok

För dig som vill köpa och läsa Lektionsplanering för klasslärare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 150 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lektionsplanering för klasslärare som ljudbok

Vill du lyssna på Lektionsplanering för klasslärare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lektionsplanering för klasslärare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lektionsplanering för klasslärare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lektionsplanering för klasslärare som pocket

Lektionsplanering för klasslärare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lektionsplanering för klasslärare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lektionsplanering för klasslärare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lektionsplanering för klasslärare
 • Författare: Anna Stenlund
 • Genre: Fylla-i-böcker Läromedel Undervisningsmaterial för klassrumsundervisning
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2018-07-18
 • Pris: 150
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 119
 • Fysiska dimensioner: 305 x 250 x 30 mm
 • SAB: Ea
 • ISBN: 9789144128023

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lektionsplanering för klasslärare?

Lektionsplanering för klasslärare är skriven av författaren Anna Stenlund

När gavs Lektionsplanering för klasslärare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-07-18.

Var kan jag köpa Lektionsplanering för klasslärare?

Vi rekommenderar att du köper Lektionsplanering för klasslärare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lektionsplanering för klasslärare är en kollegieblocksliknande planeringsbok med hårda pärmar och snygg spiralbindning. Här finns ordentligt med plats för planeringsanteckningar och för dokumentation av läxor och prov, elevernas närvaro och kontakt med föräldrar.Lektionsplanering för klasslärare är i första hand avsedd för termins-, vecko- och lektionsplanering. Därför finns inga “extra” veckouppslag för sommar-, jul-, vinter- eller påsklov. Eftersom lovtiderna varierar lite mellan skolor har vi valt att varje lärare själv fyller i veckonummer och datum på varje uppslag.Höstterminens veckor har genomgående grön markering och sidor som avser vårterminen blå markering.Lektionsplanering för klasslärare innehåller plats för anteckningar om:s. 3 Skolinformation – telefonnummer och e-postadresser inom skolan, skolans leverans- respektive fakturaadresss. 4 Terminsplanering – arbetsområden och gruppindelnings. 5 Vecka för vecka – översikt med veckonumrering för veckorna 31-52 respektive veckorna 2-25s. 6-7 Schema – lärarens schema respektive klassens schema.s. 8-11 Klasslista – med plats för elevernas namn, födelsdag, föräldrar/ kontaktperson, telefonnummer och e-post, elevrådsrepresentanter och klassföräldrars. 12-91 Lektionsplanering – sex rutor per dag utan i förhand inskrivna klockslags. 92-101 Läxor och prov – med namnlista på sidan 92 som inte täcks över när man vänder blad.s. 102-103 Frånvaro höst- respektive vårtermin – till vänster syns namnlistan från sidan 92 och längst till höger finns plats att fylla i skolårets frånvaros. 104 Sen ankomst – när, vem, hur mycket för sent och varförs. 105 Kontakt med föräldrar – vem och varförs. 106 Tips och kom ihåg – om läromedel, högläsningsböcker, webbsidor, fortbildnings. 107-110 Anteckningar – tomma linjerade sidor för egna anteckningars. 111 Utvärdering av läsåret – Vad har fungerat bra? Mindre bra? Kom ihåg till nästa läsår!Sist i boken finns en plastficka med plats för A4-papper, till exempel aktuellt veckobrev eller viktiga minneslappar.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB