Legenden om Nian

Legenden om Nian – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maisie Chan

Jämför och hitta det billigaste priset på Legenden om Nian innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Legenden om Nian är skriven av Maisie Chan och gavs ut .

Legenden om Nian som bok, ljudbok eller e-bok.
Legenden om Nian

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 124

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Legenden om Nian

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Legenden om Nian. Boken är skriven av författaren Maisie Chan. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Legenden om Nian var .

Originalspråket som Maisie Chan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Legenden om Nian är det: 9789180187138.


Läs Legenden om Nian som bok

För dig som vill köpa och läsa Legenden om Nian som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 124 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Legenden om Nian som ljudbok

Vill du lyssna på Legenden om Nian som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Legenden om Nian som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Legenden om Nian som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Legenden om Nian som pocket

Legenden om Nian finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Legenden om Nian med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Legenden om Nian med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Legenden om Nian
  • Författare: Maisie Chan
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 124
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187138

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Legenden om Nian?

Legenden om Nian är skriven av författaren Maisie Chan

När gavs Legenden om Nian ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Legenden om Nian?

Vi rekommenderar att du köper Legenden om Nian hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I alla tider har det funnits onda krafter som vill ta över världen, och i alla tider har det funnits en tigerväktare som kämpar mot ondskan. Jack ser fram emot att fira det kinesiska nyåret och titta på den traditionella lejondansen. Men i Jaderiket är det mytiska nyårsdjuret Nian verkligt – och väldigt farligt. Jack drömmer mardrömmar om den läskiga varelsen. Ska han våga trotsa sina rädslor och bege sig till Jaderiket för att bekämpa besten? Böckerna om tigerväktaren är fyllda av action, spänning och äventyr. Läs också de andra böckerna i serien, <i>Jack och drakarnas konung</i> och <i>Striden om Jaderiket</i>.

Utgivande förlag: Lind & Co