Legenden om de fyra elementen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Susanne MacFie

Jämför och hitta det billigaste priset på Legenden om de fyra elementen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Legenden om de fyra elementen är skriven av Susanne MacFie och gavs ut 2014-10-01.

Legenden om de fyra elementen som bok, ljudbok eller e-bok.
Legenden om de fyra elementen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Legenden om de fyra elementen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Legenden om de fyra elementen. Boken är skriven av författaren Susanne MacFie. Memo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Legenden om de fyra elementen var 2014-10-01.

Originalspråket som Susanne MacFie skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Legenden om de fyra elementen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 576 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 110 x 35 mm och den väger så mycket som 318 g. Legenden om de fyra elementen ISBN är 9789187217203. Legenden om de fyra elementen är en del av serien: De Fyra Elementen.


Läs Legenden om de fyra elementen som bok

För dig som vill köpa och läsa Legenden om de fyra elementen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Legenden om de fyra elementen som ljudbok

Vill du lyssna på Legenden om de fyra elementen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Legenden om de fyra elementen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Legenden om de fyra elementen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Legenden om de fyra elementen som pocket

Legenden om de fyra elementen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Legenden om de fyra elementen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Legenden om de fyra elementen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Legenden om de fyra elementen
 • Författare: Susanne MacFie
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Memo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-10-01
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 576
 • Fysiska dimensioner: 179 x 110 x 35 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789187217203

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Legenden om de fyra elementen?

Legenden om de fyra elementen är skriven av författaren Susanne MacFie

När gavs Legenden om de fyra elementen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-10-01.

Var kan jag köpa Legenden om de fyra elementen?

Vi rekommenderar att du köper Legenden om de fyra elementen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Memo Förlag