Legendborn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tracy Deonn

Jämför och hitta det billigaste priset på Legendborn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Legendborn är skriven av Tracy Deonn och gavs ut 2020-09-01.

Legendborn som bok, ljudbok eller e-bok.
Legendborn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 186

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Legendborn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Legendborn. Boken är skriven av författaren Tracy Deonn. Margaret K. McElderry Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Legendborn var 2020-09-01.

Originalspråket som Tracy Deonn skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Trade Cloth).

Om du vill läsa Legendborn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 512 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 231 x 155 x 43 mm och den väger så mycket som 681 g. Legendborn ISBN är 9781534441606. Legendborn är en fristående bok .


Läs Legendborn som bok

För dig som vill köpa och läsa Legendborn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 186 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Legendborn som ljudbok

Vill du lyssna på Legendborn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Legendborn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Legendborn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Legendborn som pocket

Legendborn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Legendborn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Legendborn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Legendborn
 • Författare: Tracy Deonn
 • Genre:
 • Förlag: Margaret K. McElderry Books
 • Utgivningsdatum: 2020-09-01
 • Pris: 186
 • Format: Inbunden (Trade Cloth)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 512
 • Fysiska dimensioner: 231 x 155 x 43 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781534441606

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Legendborn?

Legendborn är skriven av författaren Tracy Deonn

När gavs Legendborn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-01.

Var kan jag köpa Legendborn?

Vi rekommenderar att du köper Legendborn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Margaret K. McElderry Books