Ledtrådar : till ett moget ledarskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helén Carlson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ledtrådar : till ett moget ledarskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ledtrådar : till ett moget ledarskap är skriven av Helén Carlson och gavs ut 2012-08-07.

Ledtrådar : till ett moget ledarskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Ledtrådar : till ett moget ledarskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 322

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ledtrådar : till ett moget ledarskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ledtrådar : till ett moget ledarskap. Boken är skriven av författaren Helén Carlson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ledtrådar : till ett moget ledarskap var 2012-08-07.

Originalspråket som Helén Carlson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den Oaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ledtrådar : till ett moget ledarskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 214 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 320 g. Ledtrådar : till ett moget ledarskap ISBN är 9789144076935. Ledtrådar : till ett moget ledarskap är en fristående bok .


Läs Ledtrådar : till ett moget ledarskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Ledtrådar : till ett moget ledarskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 322 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ledtrådar : till ett moget ledarskap som ljudbok

Vill du lyssna på Ledtrådar : till ett moget ledarskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ledtrådar : till ett moget ledarskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ledtrådar : till ett moget ledarskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ledtrådar : till ett moget ledarskap som pocket

Ledtrådar : till ett moget ledarskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ledtrådar : till ett moget ledarskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ledtrådar : till ett moget ledarskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ledtrådar : till ett moget ledarskap
 • Författare: Helén Carlson
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2012-08-07
 • Pris: 322
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 214
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 10 mm
 • SAB: Oaa
 • ISBN: 9789144076935

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ledtrådar : till ett moget ledarskap?

Ledtrådar : till ett moget ledarskap är skriven av författaren Helén Carlson

När gavs Ledtrådar : till ett moget ledarskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-07.

Var kan jag köpa Ledtrådar : till ett moget ledarskap?

Vi rekommenderar att du köper Ledtrådar : till ett moget ledarskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ledarskapet är av stor betydelse för hur väl en grupp fungerar och för hur effektiv en organisation kan bli. Chefer och ledare brottas ofta med frågor som är svåra att hantera. Den här boken innehåller praktiska metoder och tips för att klara de utmaningar som chefer ställs inför. Den ger också stöd och inspiration i den personliga utvecklingen. Ett gott ledarskap utvecklas i takt med ledarens mognad och i grunden handlar det om förmågan att leda sig själv.Ledtrådar till ett moget ledarskap är utmärkt för dig som vill ha:* verktyg för att leda gruppen och medarbetarna* praktisk vägledning i samtal – hur du lyssnar, ger feedback och håller känsliga samtal* teori kring konflikter och metoder för att hantera och förebygga dem* verktyg för att lyckas i förändringsprocesser och för att hantera motstånd* inspiration till personlig utveckling och inblick i hur tankar och känslor påverkar dig.Boken kan läsas från pärm till pärm av den som vill ta ett helhetsgrepp på sin egen ledarutveckling. Den kan också användas som en handbok av den som vill få konkreta tips och metoder för en specifik situation. Den nya upplagan är grundligt omarbetad och innehåller ett helt nytt kapitel om att leda gruppen. Kapitel två handlar om att leda sig själv och är en sammanslagning och utveckling av två tidigare kapitel. Samtliga kapitel har tillförts nya infallsvinklar, verktyg och i vissa delar även nya teorier. Några delar har tagits bort. De övningar/frågeställningar som finns i slutet av varje kapitel, som ett stöd för den egna utvecklingen, är både fler och fördjupade. De ger dig möjlighet att reflektera över ditt ledarskap och de situationer du ställs inför. Boken kan användas som en handbok i ledarskap och innehåller teorier, verktyg, metoder och övningar.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB