Ledarskap och organisation – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Bergengren

Jämför och hitta det billigaste priset på Ledarskap och organisation innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ledarskap och organisation är skriven av Maria Bergengren och gavs ut 2018-06-01.

Ledarskap och organisation som bok, ljudbok eller e-bok.
Ledarskap och organisation

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 459

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ledarskap och organisation

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ledarskap och organisation. Boken är skriven av författaren Maria Bergengren. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ledarskap och organisation var 2018-06-01.

Originalspråket som Maria Bergengren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ledarskap och organisation i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 10 mm och den väger så mycket som 438 g. Ledarskap och organisation ISBN är 9789152353721. Ledarskap och organisation är en fristående bok .


Läs Ledarskap och organisation som bok

För dig som vill köpa och läsa Ledarskap och organisation som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 459 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ledarskap och organisation som ljudbok

Vill du lyssna på Ledarskap och organisation som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ledarskap och organisation som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ledarskap och organisation som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ledarskap och organisation som pocket

Ledarskap och organisation finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ledarskap och organisation med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ledarskap och organisation med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ledarskap och organisation
 • Författare: Maria Bergengren
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2018-06-01
 • Pris: 459
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789152353721

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ledarskap och organisation?

Ledarskap och organisation är skriven av författaren Maria Bergengren

När gavs Ledarskap och organisation ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-01.

Var kan jag köpa Ledarskap och organisation?

Vi rekommenderar att du köper Ledarskap och organisation hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I boken möter vi människorna som enskilda individer, i grupper, som ledare och i organisationer. Frågeställningen om hur man skapar ett arbetsklimat som uppmuntrar kommunikation, samarbete, engagemang och utveckling för att skapa bra resultat går som en röd tråd genom boken. Finns även att köpa som e-bok via Adlibris och Bokus.InnehållLedarskap och organisation betonar människans roll i organisationen och ger dina elever möjlighet att förstå begrepp, teorier och modeller inom detta tvärvetenskapliga ämne. Den tydliga strukturen gör ämnet överskådligt. Boken är indelad i fyra block som kan studeras i valfri ordning:* Individen* Gruppen* Ledaren * OrganisationenFörstå och tänka!Blockens olika kapitel presenterar viktiga frågor inom kunskapsfältet på ett pedagogiskt sätt – i text, bild och infografik. Dessutom finns reflektionsfrågor parallellt med läsningen och fördjupningsavsnitt för den som vill lära sig mer. Varje kapitel avslutas med sammanfattning, studieuppgifter, diskussionsfrågor och verklighetsbaserade case. Allt för att göra innehållet användbart för egen förståelse, analys och kritisk granskning.På Sanoma Utbildnings hemsida finns dessutom PowerPoint-presentationer till boken att ladda ned.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning