Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt)

Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Otto Granberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) är skriven av Otto Granberg och gavs ut 2016-06-10.

Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld - Elevpaket (Bok + digital produkt) som bok, ljudbok eller e-bok.
Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 475

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt). Boken är skriven av författaren Otto Granberg. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) var 2016-06-10.

Originalspråket som Otto Granberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qbaab,658.402 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 263 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 231 x 206 x 16 mm och den väger så mycket som 655 g. Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) ISBN är 9789144113234. Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) är en fristående bok .


Läs Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) som bok

För dig som vill köpa och läsa Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 475 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) som ljudbok

Vill du lyssna på Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) som pocket

Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt)
 • Författare: Otto Granberg
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2016-06-10
 • Pris: 475
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 263
 • Fysiska dimensioner: 231 x 206 x 16 mm
 • SAB: Qbaab,658.402
 • ISBN: 9789144113234

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt)?

Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) är skriven av författaren Otto Granberg

När gavs Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-06-10.

Var kan jag köpa Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt)?

Vi rekommenderar att du köper Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Elevpaket (Bok + digital produkt) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I Ledarskap och organisation presenteras både grunderna i ledarskap och organisation och de senaste teorierna. I sexton kapitel beskrivs vad ledarskap är, hur ledarskapet har utvecklats i takt med samhällets förändring, vad som kännetecknar olika slags organisationer och hur man kan förstå dem.Ny upplaga Läromedlet är uppdaterat och kompletterat med nya kapitel, nya praktikfall, en längre sammanhängande uppgift och interaktiva uppgifter.Elevpaket – digitalt läromedel och tryckt bokElevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok.Digitalt läromedel Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, och kompletterad med en digital ämnesordlista. Allt för att göra innehållet ännu mer tillgängligt, även för elever med särskilda behov. Dessutom finns interaktiva uppgifter och kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, vilket skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljningFaktafördjupningarKapitelsammanfattningar som miniföreläsningarInteraktiva uppgifterI det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.Elevbok I läromedlet konkretiseras aktuella forskningsteorier med hjälp av kortare exempel och längre praktikfall, där eleverna kan diskutera och reflektera över situationer och problem. Här finns också ett stort antal andra, kortare uppgifter.Tillsammans ger teorier, praktikfall och uppgifter en grund som förhoppningsvis ska stimulera elevernas intresse för ledarskap och organisationer och skapa en förståelse.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB