Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ewa Ivarson Alm

Jämför och hitta det billigaste priset på Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor är skriven av Ewa Ivarson Alm och gavs ut 2019-08-01.

Ledarskap i förskolan - Föreståndare - Förskolechef - Rektor som bok, ljudbok eller e-bok.
Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor. Boken är skriven av författaren Ewa Ivarson Alm. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor var 2019-08-01.

Originalspråket som Ewa Ivarson Alm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Förskola & daghem Ledarskap & motivation vilket ger den Emia som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 155 x 9 mm och den väger så mycket som 250 g. Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor ISBN är 9789144131436. Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor är en fristående bok .


Läs Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor som bok

För dig som vill köpa och läsa Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor som ljudbok

Vill du lyssna på Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor som pocket

Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor
 • Författare: Ewa Ivarson Alm
 • Genre: Förskola & daghem Ledarskap & motivation
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2019-08-01
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 224 x 155 x 9 mm
 • SAB: Emia
 • ISBN: 9789144131436

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor?

Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor är skriven av författaren Ewa Ivarson Alm

När gavs Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-01.

Var kan jag köpa Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor?

Vi rekommenderar att du köper Ledarskap i förskolan – Föreståndare – Förskolechef – Rektor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ewa Ivarson Alm, förskollärare och fil.dr i pedagogik, har varit verksam på Mittuniversitetet, samt arbetat med fortbildning av förskollärare och föreståndare/förskolechefer. Hennes forskningsintresse har fokus på relationen mellan hemmet och förskolan.Ledarskap i förskolanFörskolan är en frivillig verksamhet och har i och med det andra förtecken än den obligatoriska skolan. I förskolan har lärarna utvecklat ett synsätt och ett något annorlunda ledarskap än i den obligatoriska skolan, vilket författaren belyser och konkretiserar i boken. Hon beskriver och speglar utvecklingen av förskolan som institution från tidigt 1950-tal och fram till 2019. Förskolans ledning har förändrats över tid och kan förtydligas och beskrivas genom bland annat de namnbyten som skett under åren, från Föreståndare till Förskole chef och nu Rektor för förskolan.Författaren beskriver hur förskolans ledarskap konstruerats och förändrats över tid och gör kopplingar till vad som hände innan Barnstugeutredningen kom med sitt betänkande. De reformer, intentioner och direktiv som funnits tidigare för verksamheten har fått konsekvenser dels för ledarskapet, dels för arbetet med barnen, personalens sammansättning och arbetssätt. Samman taget är boken en skildring av hur en verksamhet som initierats av några entusiaster med socialantroposofisk inriktning kommit att bli en verksamhet som är etablerad i alla samhällsklasser och vänder sig till alla barn vars för äldrar arbetar eller studerar. Boken vänder sig till ledare i förskolan men är också lämplig som litteratur i kurser som vänder sig till blivande lärare i förskolan som vill utveckla sin kompetens i syfte att kunna axla uppdraget som ledare i förskolan.Andra upplagan

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB