Lätta fakta om hunden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Straarup Söndergaard

Jämför och hitta det billigaste priset på Lätta fakta om hunden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lätta fakta om hunden är skriven av Per Straarup Söndergaard och gavs ut 2015-01-20.

Lätta fakta om hunden som bok, ljudbok eller e-bok.
Lätta fakta om hunden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 122

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lätta fakta om hunden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lätta fakta om hunden. Boken är skriven av författaren Per Straarup Söndergaard. Nypon förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lätta fakta om hunden var 2015-01-20.

Originalspråket som Per Straarup Söndergaard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sällskapsdjur vilket ger den uQdfja som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Lätta fakta om hunden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 154 x 8 mm och den väger så mycket som 218 g. Lätta fakta om hunden ISBN är 9789175672762. Lätta fakta om hunden är en del av serien: Lätta fakta om.


Läs Lätta fakta om hunden som bok

För dig som vill köpa och läsa Lätta fakta om hunden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 122 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lätta fakta om hunden som ljudbok

Vill du lyssna på Lätta fakta om hunden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lätta fakta om hunden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lätta fakta om hunden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lätta fakta om hunden som pocket

Lätta fakta om hunden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lätta fakta om hunden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lätta fakta om hunden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lätta fakta om hunden
 • Författare: Per Straarup Söndergaard
 • Genre: Sällskapsdjur
 • Förlag: Nypon förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-01-20
 • Pris: 122
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 216 x 154 x 8 mm
 • SAB: uQdfja
 • ISBN: 9789175672762

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lätta fakta om hunden?

Lätta fakta om hunden är skriven av författaren Per Straarup Söndergaard

När gavs Lätta fakta om hunden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-01-20.

Var kan jag köpa Lätta fakta om hunden?

Vi rekommenderar att du köper Lätta fakta om hunden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Några hundar är stora. Några är små. Några hundar hjälper polisen. Andra hjälper blinda.Alla hundar är släkt med vargen.Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Utgivande förlag: Nypon förlag