Latinamerikas historia – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av John Charles Chasteen

Jämför och hitta det billigaste priset på Latinamerikas historia innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Latinamerikas historia är skriven av John Charles Chasteen och gavs ut 2009-08-21.

Latinamerikas historia som bok, ljudbok eller e-bok.
Latinamerikas historia

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Latinamerikas historia

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Latinamerikas historia. Boken är skriven av författaren John Charles Chasteen. Historiska Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Latinamerikas historia var 2009-08-21.

Originalspråket som John Charles Chasteen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Amerikas historia vilket ger den Kqd.4 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Latinamerikas historia i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 360 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 21 mm och den väger så mycket som 120 g. Latinamerikas historia ISBN är 9789185873999. Latinamerikas historia är en fristående bok .


Läs Latinamerikas historia som bok

För dig som vill köpa och läsa Latinamerikas historia som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Latinamerikas historia som ljudbok

Vill du lyssna på Latinamerikas historia som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Latinamerikas historia som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Latinamerikas historia som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Latinamerikas historia som pocket

Latinamerikas historia finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Latinamerikas historia med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Latinamerikas historia med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Latinamerikas historia
 • Författare: John Charles Chasteen
 • Genre: Amerikas historia
 • Förlag: Historiska Media
 • Utgivningsdatum: 2009-08-21
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 360
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 21 mm
 • SAB: Kqd.4
 • ISBN: 9789185873999

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Latinamerikas historia?

Latinamerikas historia är skriven av författaren John Charles Chasteen

När gavs Latinamerikas historia ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-08-21.

Var kan jag köpa Latinamerikas historia?

Vi rekommenderar att du köper Latinamerikas historia hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Latinamerikas historia är den fängslande berättelsen om tjugo länders historia i Mellan- och Sydamerika. Boken är det första verköversatt till svenska på över två decennier som beskriver den historiska utvecklingen i denna del av världen.På ett underhållande sätt ger författaren John Charles Chasteen en kronologisk beskrivning av Latinamerikas historia från den spanska erövringen i slutet av 1400-talet till dagens moderna politiska och ekonomiska turbulens. Det är en berättelse om erövring och kolonisation, rasblandning och klassbildning, revolution, republikers framväxt, den gäckande kampen för ekonomisk tillväxt samt politisk och social jämlikhet.I Latinamerikas historia möter läsaren en mängd fascinerande människoöden såsom Hernán Cortés, Malintzin, Montezuma, syster Juana Inés de la Cruz, Simon Bolívar, fader Miguel Hidalgo, Juan och Eva Perón samt självfallet Che Guevara.

Utgivande förlag: Historiska Media