Låt mig leva! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elin Englund

Jämför och hitta det billigaste priset på Låt mig leva! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Låt mig leva! är skriven av Elin Englund och gavs ut 2020-11-05.

Låt mig leva! som bok, ljudbok eller e-bok.
Låt mig leva!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Låt mig leva!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Låt mig leva!. Boken är skriven av författaren Elin Englund. Solentro är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Låt mig leva! var 2020-11-05.

Originalspråket som Elin Englund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Låt mig leva! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 92 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Låt mig leva! ISBN är 9789175656618. Låt mig leva! är en fristående bok .


Läs Låt mig leva! som bok

För dig som vill köpa och läsa Låt mig leva! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Låt mig leva! som ljudbok

Vill du lyssna på Låt mig leva! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Låt mig leva! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Låt mig leva! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Låt mig leva! som pocket

Låt mig leva! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Låt mig leva! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Låt mig leva! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Låt mig leva!
 • Författare: Elin Englund
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Solentro
 • Utgivningsdatum: 2020-11-05
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 92
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175656618

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Låt mig leva!?

Låt mig leva! är skriven av författaren Elin Englund

När gavs Låt mig leva! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-11-05.

Var kan jag köpa Låt mig leva!?

Vi rekommenderar att du köper Låt mig leva! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Låt mig få leva!” är en samling berättelser från människor i olika åldrar och på olika platser i livet. Den yngsta berättaren endast sju år gammal. Berättelser om förtvivlan, krossade drömmar och rädsla. Berättelser om lycka, kärlek och hopp. Men en sak har de gemensamt – de är alla lika viktiga. Inget minne, ingen händelse och ingen tanke är för liten för att dela med sig av. Utdrag:”Jag var livrädd. Vågorna var högre än båten och såg skräckinjagande och aggressiva ut. Jag vågade inte ens titta på havet. Istället tittade jag på lamporna som lyste upp horisonten.”På våren, när naturen får ett nytt ansikte efter den kalla vintern får fruktträden vita och vackra blommor med röd färg i mitten. Trädkronorna förvandlas till stora vita moln mot den annars sandbeiga bakgrunden.””Jag var ungefär åtta år när min sjukdom började. Det började med att jag plötsligt svimmade. Jag förstod inte vad som hände.””Min farfar berättade alltid för mig att han hade en dröm när han var liten. En dröm som följde honom hela livet. Han drömde om att vara astronaut.””Det ligger många döda kroppar längs vägen. Förstörda och trasiga kroppar som luktar illa. Hur länge har de legat där? Han är jätterädd när han går förbi. Försöker att inte titta, vill inte se. Men blicken dras till kropparna.”

Utgivande förlag: Solentro