Låt mig bara vara din – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Sundberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Låt mig bara vara din innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Låt mig bara vara din är skriven av Peter Sundberg och gavs ut 2020-09-01.

Låt mig bara vara din som bok, ljudbok eller e-bok.
Låt mig bara vara din

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Låt mig bara vara din

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Låt mig bara vara din. Boken är skriven av författaren Peter Sundberg. Visto Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Låt mig bara vara din var 2020-09-01.

Originalspråket som Peter Sundberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Låt mig bara vara din i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 371 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 143 x 22 mm och den väger så mycket som 462 g. Låt mig bara vara din ISBN är 9789178852116. Låt mig bara vara din är en fristående bok .


Läs Låt mig bara vara din som bok

För dig som vill köpa och läsa Låt mig bara vara din som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Låt mig bara vara din som ljudbok

Vill du lyssna på Låt mig bara vara din som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Låt mig bara vara din som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Låt mig bara vara din som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Låt mig bara vara din som pocket

Låt mig bara vara din finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Låt mig bara vara din med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Låt mig bara vara din med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Låt mig bara vara din
 • Författare: Peter Sundberg
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Visto Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-09-01
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 371
 • Fysiska dimensioner: 210 x 143 x 22 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789178852116

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Låt mig bara vara din?

Låt mig bara vara din är skriven av författaren Peter Sundberg

När gavs Låt mig bara vara din ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-01.

Var kan jag köpa Låt mig bara vara din?

Vi rekommenderar att du köper Låt mig bara vara din hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Adam har allt. Eller har han det? Han är hockeyproffs i Nordamerika, bor i en lyxig våning på Manhattan och har en flickvän som tilldrar sig andra killars blickar. Trots detta tyngs han av en stor hemlighet, en hemlighet han dolt i hela sitt vuxna liv. En dag kommer det ett brev poststämplat i Sverige som gläntar på den garderobsdörr som Adam desperat har försökt hålla stängd. Två personer känner till hans stora hemlighet, och han inser att han behöver göra upp med dem bägge för att bli fri. Resan till Sverige blir en resa tillbaka i tiden. Återigen sveps han med i den himlastormande förälskelsen han en gång valde bort och återigen är han tvungen att välja mellan två sidor av sig själv, men denna gången är insatsen högre. Låt mig bara vara din är en kraftfull skildring av förbjuden kärlek, rädsla och hopp. Peter Sundberg är en av Sveriges mest älskade programledare i radio. Han är född i Piteå men bor sedan länge i Stockholm där han studerat på Dramatiska Institutet. Sedan 2003 arbetar han som programledare på Sveriges Radio där han sänder nattradioprogrammet Vaken med P3 och P4. Tidigare har han bland annat arbetat på Norrbottens-Kuriren. Nu tar han steget tillbaka till skrivandet och debuterar med en relationsroman som delvis utspelar sig i hans hemtrakter.

Utgivande förlag: Visto Förlag