LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Widmark

Jämför och hitta det billigaste priset på LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag är skriven av Martin Widmark och gavs ut 2021-05-10.

LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag som bok, ljudbok eller e-bok.
LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag. Boken är skriven av författaren Martin Widmark. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag var 2021-05-10.

Originalspråket som Martin Widmark skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag är det: 9789179756581.


Läs LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag som bok

För dig som vill köpa och läsa LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag som ljudbok

Vill du lyssna på LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag som pocket

LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag
  • Författare: Martin Widmark
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-05-10
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756581

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag?

LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag är skriven av författaren Martin Widmark

När gavs LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-10.

Var kan jag köpa LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag?

Vi rekommenderar att du köper LasseMajas sommarlovsbok. Kung för en dag hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ett måste på resan och i hängmattan – ingen sommar utan årets sommarlovsbok! Alltid massor av roliga sommarlovspyssel och en nyskriven novell om LasseMajas detektivbyrå. Visste du att Valleby i varje år lottar om vem som får vara kung för en dag? Den personen får bestämma över allt i staden i en hel dag. Just det här året blir det brevbäraren Franco Bollo. Han bestämmer att alla måste vara med i hans skrammel-orkester. Snart bankar, plinkar och plonkar alla i hela Valleby i en enda stor parad! I boken hittar du och dina kompisar dessutom en massa kul pyssel och tips på aktiviteter, lekar och spel. Som vanligt bjuder Dino och Sara från caféet i Valleby på ett gott recept, du får lära dig att bygga dina egna instrument, spana efter tjuvar, och testa dina Vallebykunskaper i en utmanande frågesport. Boken som håller hela sommaren!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen