LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Widmark

Jämför och hitta det billigaste priset på LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver är skriven av Martin Widmark och gavs ut 2021-06-03.

LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver som bok, ljudbok eller e-bok.
LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver. Boken är skriven av författaren Martin Widmark. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver var 2021-06-03.

Originalspråket som Martin Widmark skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver är det: 9789179758820.


Läs LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver som bok

För dig som vill köpa och läsa LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver som ljudbok

Vill du lyssna på LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver som pocket

LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver
  • Författare: Martin Widmark
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-03
  • Pris: 59
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179758820

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver?

LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver är skriven av författaren Martin Widmark

När gavs LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-03.

Var kan jag köpa LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver?

Vi rekommenderar att du köper LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lär dig ABC och alfabetet med barnens favoritdetektiver Lasse och Maja i denna aktivitetsbok, som förutom massvis med pyssel och bokstavs-utmaningar på rätt nivå också innehåller ett ark snygga klistermärken. Böckerna om LasseMajas detektivbyrå har varit barnens favoriter i 15 år, med 26 böcker, två spelfilmer, julkalender och opera bakom sig. Böckerna toppar ständigt bästsäljarlistorna och är de mest utlånade på biblioteken. Nu kan du träna på bokstäverna i alfabetet med LasseMaja, i en lika lärorik som rolig aktivitetsbok. I det välbekanta Valleby finns massor av roliga bokstavspyssel, knep, knåp och utmaningar med alla de roliga figurerna från böckerna. Hjälp dem samtidigt som du tränar på att forma bokstäverna och stavar enklare ord på ett kul sätt.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen